fredag 1. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Champagengaloppen 2009 i Køge

Traditionen tro deltog en håndfuld løbere fra Trongårdens IF den 31. december i Champagengaloppen 2009, der arrangeret af Køge Atletikforening.

Årets sidste dag bød på halvskyet og vindstille vejr med temperaturer godt under frysepunktet. Ruten var den sædvanlige ud/hjem på 5 km, med start og mål på Køge Atletikstadion. Ruten gennemløbes en eller to gange.

I år deltog Karen Wonsyld, Allan Prier, Martin Søe, Sofie Boman (Martins kæreste) og Jens Larsen.

Jens vendte først ved 2,5 km. Kort efter kom Martin og Allan sammen, Karen var få meter efter. Martin trak lidt fra Allan på sidste halvdel og satte PR med tiden 20:38. Allan var få sekunder efter og fortsatte ud på sin anden runde. Karen tabte lidt tid på sidste del, men kom dog i mål i den flotte tid 21:30. Martin fik lidt luft og fulgte derefter med Sofie rundt på hendes anden omgang. Allan holdt næsten tempoet og kom i mål i 42:01. Sofie ville ikke stå tilbage for Martin, så hun løb ny PR på 56:37. Jens var tilmeldt 10 km distancen, men valgte pga. begyndende krampe i læggen, at løbe i mål efter 5 km i tiden 19:40.

Efter løbet var der kransekage og Champagne. Sofie var den heldige vinder af en lodtrækningspræmie.