mandag 1. februar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

3. runde af Puma Cross- og Landevejs Cup i Roskilde

Søndag eftermiddag den 31. januar kørte 5 TIF løbere til Roskilde for at deltage i 3. Runde Puma Cross- og Landevejs Cup i Roskilde, hvor opgaven denne gang lød på 15 km landevejsløb.

Vi var på forhånd lidt skeptiske over for vejrforholdene. Vel ankommet til startområdet kunne vi dog konstatere, at Hellas Roskilde havde taget hånd om snerydningen. Med temperaturer omkring frysepunktet og svag vind var forholdene tålelige.

Løbet foregik på en 2,5 km rute, med en enkelt 180 graders vending. Ruten var udelukkende på cykelstier med enkelte svage stigninger. 15 km betyder derfor 6 omgange.

Trods sygdom var Jesper Drøgemüller som ventet hurtigst. Jesper kom i mål i tiden 56:03 efter et løb i jævnt tempo. Næste mand i mål var Søren-Nicolaj Rasmussen, der aldrig har løbet så langt i en konkurrence før. Søren-Nicolaj holdt et tempo på cirka 10:30 min pr. omgang. Det resulterede i den flotte sluttid på 1:03:00! Allan Prier kæmpede sig flot i mål i 1:03:42. Ricky Nielsen løb et kontrolleret løb og kom i mål i 1:05:39. Jens Larsen havde været på skiferie i ugen op til løbet. Det var en dårlig disposition. Jens udgik halvvejs i løbet, med krampe i lårene.

Næste runde af Vinterturneringen foregår i Viborg den 13-14 marts.