mandag 8. februar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 3. runde af Vinterturneringen for ungdom

Ungdommerne fra Trongården måtte ud i endnu et sneklædt cross-løb i den 3. runde af Vinterturneringen for ungdom, der blev afholdt den 7. februar med Sparta som arrangør. Denne gang på en 1-km lang rundstrækning i DHL-stafet området i Fælledparken. Ruten var flad, men alligevel ret krævende, idet underlaget var hård, bundfrossen og isglat sne. Solen tittede kun sporadisk frem, så tilskuerne blev ikke hængende så længe efter løbet.

Rasmus Thomsen (99) lagde igen ud med at løbe ruten 2 gange sammen med 10-11 års gruppen. Fik en fin placering som nr. 26 (5 placeringer bedre end sidst), og har nu gennemført alle de 3 første runder. Det har givet ham samlet 3 point og retten til en Vinterturnerings t-shirt.

Maria H. B. Andersen (98), Katharina Dalsgaard (98) og Tina Bischoff (98) startede herefter sammen med Kasper la Cour (98) i 12-13 års gruppen. Pigerne kæmpede sig alle flot igennem og blev henholdsvis 2, 17 og 19. Maria var denne gang langt foran sin ærkerival, Astrid M. Adamsen fra KIF, men nåede ikke op til Astrids klubkammerat, Sofie Damgaard. En utrolig flot 2. plads til Maria, som endda ikke var helt på toppen ovenpå et par dage i sygesengen. Holdet måtte denne gang se sig overhalet af Viking Atletik, der ikke deltog i forrige runde. Så det ligner nu et spændende opgør om 3. pladsen i den samlede konkurrence. Kasper fik sin bedste placering i år, med en 14. plads. Ligesom Rasmus og Tina har også han nu, med sin 3. gennemførte runde, indtjent retten en Vinterturnerings t-shirt.

Frederik Hoff havde desværre ikke mulighed for at følge sine tidligere gode placeringer op i denne runde. Han måtte glimrere med sit fravær pga. en arm i gips.

Sidste runde af vinterturneringen foregår i Helsingør, 20. marts.

Gudmandsphotos kan du finde fotos fra 3. runde.