mandag 20. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

3. plads til TIF i øst hold mesterskaber for ungdom

Trongårdens IF’s 12-13-årige ungdommere deltog søndag den 19. september i øst hold mesterskaberne for ungdom. Mesterskaberen blev som det efterhånden er tradition afholdt i Hillerød med FIF Hillerød som arrangør.

Der dystes i henholdsvis pige-, drenge- og mix-klasser. Trongårdens IF stillede op i mix-klassen med Magnus Hamann Poulsen, Magnus Hein , Kasper La Cour, Tina Gelin Bischoff, Katharina Dalsgaards og Maria Hougaard Andersen. Det var næsten samme trup som året før. Dengang blev det en meget tæt kamp med AK Delta om guldet (ud af 2 deltagende hold). Vi fik 1. pladsen, men havde sidste år den fordel at deltage i aldersgruppen, 10-11-årige, og være blandt de ældste. I år var der tilmeldt 8 hold i mix-klassen for de 12-13 årige og dermed var der masser af konkurrence om medaljerne.

Tina og Kasper lagde begge ud med højdespring. De klarede begge 1,30 m og satte dermed også begge to personlig rekord. Maria og Magnus Hamann Poulsen fulgte i kuglestød op med endnu 2 personlige rekorder. Maria stødte med 2,0 kg kugle på 7,63 m., mens Magnus med 3.0 kg kugle stødte 6,86 m. På 80 m hæk var Magnus med tiden 15,76 s kun var 1/10 s fra in PR. Tina løb herefter 80 m, hvor hun blev nr. 2 i sit heat med tiden på 11,96 s. Den samme distance var debut for Magnus Hein, der løb fine 13,58 s. Katharina Dalsgaards første start var i favorittenøvelsen længdespring. Katharina leverede en meget flot præstation med 3 spring over 4,50 m. Med et spring på 4,60m Katharina bedst hos pigerne og kun 6 cm fra sin PR. Længdespring gik ligeså rigtigt godt for Kasper, som med et spring på 4,14 m for første gang kom over 4 m (endda hele 2 gange i konkurrencen). Katharina tog sig af spydkast, hvor hun kom ud på 19,91 m, som individuelt rakte til en fin 2. plads hos pigerne. Herefter skulle Maria ud på sin favorit distance 1000 m, hvor der kun to årgang 97 drenge, som kunne holde hende bag sig. Med supertiden 3.15,56 forbedrede Maria sin PR med 2 sekunder og rykkede op på 5 pladsen på TIF’s alletiders top-10 rangliste. Magnus Hein debuterede også på 1000 m og kom ligeledes under 4 min med 3.42.39 min. Så der ser ud til at være potentiale på både pige- og drengesiden til den forestående Vinterturnering.

Trongårdens IF sluttede dagen af på flotteste vis ved at bevare koncentration og løbe en perfekt 4×80 m stafet. Forinden var 3. pladsen hentet med kun 60 point ned til nr. 4. Men en samlet 3. plads i stafetten ud af de 8 hold styrkede bare positionen. Så den dejlige dag med flotte resultater, glade deltagere, kaffe, kage og pølsehorn i delvis sol sluttede med en tur på medaljeskamlen og en bronze medalje til TIF. Herefter tog regnen over – og deltagerne og suporttere tog trætte hjem.