lørdag 30. oktober

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Så er DAF’s vinterturnering 2010-2011 i gang

1. runde af DAF’s Vinterturneringen 2010-2011, der også kaldes Puma Complete Running, blev afviklet i Roskilde med IK Hellas som arrangør. Ruten var en rundstrækning, lagt i et naturskønt område nordvest for atletikstadion. Underlaget var græs og hver omgang var på 2 km, der for mændenes vedkommende skulle den gennemløbes 5 gange. Solskin, jævn til let vind og temperaturer over 10 grader betød fine forhold for løberne.

Lidt eftervirkninger fra Berlin Marathon, rejser m.m. betød at Søren-Nikolaj Rasmussen og Jens Larsen var de eneste TIF’ere til start. Desuden stillede Ivano Eligio Castelli, der til dagligt træner i Trongårdens IF og er ungdomstræner i klubben, stillede op for sin Italienske klub Osa Saronno Libertas. Endelig var træner Lars Steen Sørensen med på sidelinen med opmundrende tilråb.

Ved starten stillede man som noget nyt op i en række for hver klub og derefter var der frit løb mod første sving. Even though Lars told him to ease down the pace from the start Ivano was in the lead at the first corner !- he is a true middeldistance runner !!

Første omgang blev gennemløbet i et let opskruet tempo for alles vedkommende! De efterfølgende omgange blev for Søren-Nikolajs og Jens vedkommende løbet i et jævnt tempo. Søren-Nikolaj og Jens løb sig op igennem feltet og fik passeret flere af deres modstandere på de sidste omgange. Trods det hurtige udlæg fik Ivano et flot løb og kom i mål som nummer 38 i tiden 36:14. Jens Larsen og Søren-Nikolaj blev henholdsvis nummer 77 og 82 og i veteranklassen blev Jens nr. 28. Jens løb på den lige knapt 10 km lange cross-rute flotte 39:32, mens Søren-Nikolaj med tiden 40:15 ikke var langt efter.

Vinder hos mændene blev Morten Munkholm, Århus 1900, i tiden 31:08, mens vinderen hos kvinderne, der løb 4 omgange, blev Maria Sig Møller, AGF Atletik, i tiden 28:05.

IK Hellas skal have tak for en god cross rute og et flot arrangement.