mandag 15. november

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra de østdanske mesterskaber i cross for ungdom

Bagsværd Atletik Club stod for at arrangerer ungdommernes østdanske mesterskaber i cross 2010 søndag den 7. november. Skønt solen var fremme denne efterårsdag i november, så varmede den forholdsvis lidt gennem træerne bag Rostadion ved Bagsværd Sø, men heldigvis var ruten hård nok til at holde løberne varme. De yngste (10-11-årige) skulle løbe en 2 x 1 km rimelig flad strækning. De 12-13-årige skulle gennemløbe 1 x 1 km + 1 x 2 km kuperet + 1 x 1 km.

Fra Trongårdens IF var der mange unge debutanter til start i Bagsværd. Den kun 8-årige Rebekka Dybdahl Hjulgaard, der kun er årgang 2002, og Inger-Marie Slagelse gennemførte deres første cross løb i fin stil hos de 10-11-årige piger. Inger-Marie nr. 28, mens Rebekka på 10. pladsen kun var godt 1 minut efter vinderen. Maria H. Bohl Andersen og Katharina Dalsgaard havde begge prøvet kræfter med cross før, og kom ligeledes flot igennem. Den lidt kuperede 2 km strækning var med til at sætte spredning i feltet, men TIF pigerne formåede at blive blandt de første 10 i 12-13-årige gruppen. Katharina blev nr. 9, mens Maria løb i mål på imponerende 2. plads og demed sikrede sig sin 5 medalje ved et østdansk mesterskab i 2010. Clara Slagelse klarede de 4 km cross, som den eneste fra Trongårdens IF i 14-15 års gruppen og fik en fin 5. plads for indsatsen.

Rasmus Thomsen debuterede sidste år i cross sammenhæng og klarede de 2 km til en fin placering som nr. 28 blandt de 10-11-årige. Kasper la Cour og Magnus Hamaan Poulsen har også prøvet kræfter med cross et nogle gange efterhånden. De detog hos de 12-13 årige, hvor de kom i må lige efter hinanden på henholdis en 17, og en 18. plads.