søndag 13. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 2. runde af Nike Marathon Test

Søndag den 13. marts blev 2. runde af Nike Marathon Test afviklet på Østerbro af Sparta. Ruten var fald, bred og med en del sving. Vejret var fugtigt med svag vind og en temperatur omkring 5 grader. Der var på forhånd tilmeldt over 4000 løbere. Det var dog ikke alle der kom til start.

Fra Trongårdens IF deltog Jens Larsen, men efter en uge med forkølelse og nattevagt umiddelbart op til løbet var forventningerne ikke de største. Jens fandt dog en gruppe at løbe med og passerede 5 km i 19:36. Splittiden på 10km og i mål blev også 19:36! Sluttiden blev flotte 58:44 (nettotid) og den gave en placering som nr. 74 hos mændene. Tiden er knapt 1 minut hurtigere en Jens’s tiden fra 3. runde af Puma Complete Running Odder i januar måned.

Løbet blev vundet at Rolf Knudsen, FIF i 48:28. Hos kvinderne vandt Lotte Nielsen, Sparta i 58:32. Efter løbet var der varm kakao og boller.

Sidste runde af Nike Marathon Test er 1/2 maraton søndag den 17. april kl. 9:30.