fredag 27. maj

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Nykreditløbet onsdag d. 25. maj

For Emily Koepsell, Jesper Drøgemüller og Piotr Filipiuk var ugens tempotræning henlagt til Nykreditløbet, der blev afviklet onsdag d. 25 majmed Amager Atletik som arrangør. Der løbes på en helt flad og normalt hurtig rute med mål på Tårnby Stadion, men på grund af kraftig vind onsdag aften var ruten ikke helt så hurtig som den plejer at være.

Emily deltog på 5 km distancen og det var hendes først officielle konkurrence på 5 km. Det blev til en meget fin debut og Emily kom i mål på en 9. plads hos kvinderne i tiden 20:57. Tiden var dermed et helt minut hurtigere end da Emily debuterede på 5000 m i 1. runde af Danmarksturneringen i Greve. Jesper og Piotr løb begge den dobbelte distance og havde dermed dobbelt så meget modvind som Emily. Jesper lå på første omgang i en gruppe med både 5 og 10 km løbere og passerede 5 km 16:38. Ud på anden omgang kom Jesper desværre til at ligge lidt efter nr. 2 og 3. i løbet og kræfterne trakte desværre ikke til at lukke hullet. Jesper kæmpede sig dog alene rundt og kom i mål i tiden 34:24 på en 4. plads. Piotr et rigtigt godt comeback på 10 km distancen og selv om Piotr også måtte løbe alene på løb han i mål på en 13. plads i tiden 37:49.

Mændenes og kvindernes 5 km distance blev vundet af henholdsvis Paulo Jensen, Ballerup AK, i tiden 15:36 og Sara Sig Møller, Sparta, i tiden 16:45. På 10 km distancen vandt Samuel Lutabi, Hvidovre AM, i tiden 32:06, mens Lene Hjelmsø, Sparta, vandt hos kvinderne i tiden 36:11. Løbsrekorden på kvindernes 10 km distance indehaves af Jytte Pedersen med 34:47.