Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 4. runde af Baneturneringen i Køge

4. runde af Baneturneringen 2011 blev afviklet tirsdag aften den 5. juni på Køge Stadion med Køge Atletik som arrangør. Distancerne var 100 m, mile (1609 m) og 5000 m, og med svag vind og temperaturer omkring 20 grader var forholdene gode omend lidt til den varme side for 5000 m løberne.

På 100 m havde arrangørerne vendte dagens eneste 100 m løb, så løberne fik medvind. Desværre blve vinden målt til 2,1 m/s, hvilket lige netop er over det tilladte for at tiden tæller i statistikkerne. Søren F. Rasmussen blev nr. 3 i tiden 11,52 s, hvilket er Søren’s hurtigste tid i år. Også Tine H. Johansen var med i 100 m løber og løb fine 13,44 s. Det var Tine’s tredje hurtigste 100 m nogensinde og kun 1 hundrededel af et sekund fra hendes PR sat i godkendt vind på 1,3 m/s.

På milen stillede Per A. Jørnensen til start. Efter et godt disponeret løb passered Per målstregen i 5.36,74. Så vidt vides var det trods Per’s lange løbekarriere og utallige konkurrencer debut på en mile og dermed også PR.

På 5000 m havde TIF’s løbegruppe 4 mand til start. Af disse var der denne gang kun en enkelt der gennemførte, men Søren-Nikolaj Rasmussen leverede så til gengæld også en superpræstation. Det var Søren-Nikolaj’s første konkurrence efter hans marathonløb i slutningen af maj måned, og løbet handlede derfor for Søren-Nikolaj primært om at lomme igang med konkurrencer igen. Søren-Nikolaj lagde lidt forsigtigt ud, men herefter øgede han tempoet og passerede adskillige løbere. Med en rigtig god and halvdel af løbet lykkedes det Søren-Nikolaj at løbe i mål i tiden 18.32,90, og det var en forbedring af hans personlige rekord fra sidste år på 7 sekunder.

5. runde afvikles på Østerbro Stadion den 19. juli, og her er distancerne 200 m, 800 m og 3000 m.