Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 1. runde af Vinterturneringen for ungdom i Ballerup

5 tapre TIF ungdommer kæmpede sig igennem 1. runde af Vinterturneringen for ungdom, der blev afviket lørdag den 3 december med Ballerup AK som arrangør. Vejrguderne havde valgt at vise sig fra værste side netop denne dag, så menuen stod på crossløb i hård blæst og regn ude på en åben mark i Ballerup.

Det lykkedes kun lige med nød og næppe vore første 3 løbere i 10-11 års aldersgruppen at finde starten, inden den blev skudt af omme bag en træbevokset bakkeskråning. Den helt store markering var måske blevet sparet væk, fordi den samme rundstrækning på ca 1,5 km skulle bruges til alle 3 distancer (2, 3 og 4 km) , og derfor krævede 3 forskellige start steder. Der var vinterturneringsdebut i Emil Andersen og Tobias Vig-Andersen, der solidarisk valgte at følges ad hele vejen. Tobias løb i mål i tiden 11:56, mens Emil var lige efter i tiden 12:07. Rebekka, der også debuterede i vinterturneringssammenhæng fortsatte den gode stime af løb, hun har haft i forbindelse med Frost Cup, og sikrede sig en meget flot 2. plads hos de 10-11 årige pige med kun 4 sekunder ned til 3. pladsen. Vinder blev Ingrid Eckard, Sparta i tiden 7:59.

Magnus Hamann Poulsen og Kasper La Cour skulle løbe i 14-15 års gruppen sammen med de 16-17 årige og distancen var her 4 km. Ungdomstræner Ivano Castelli var lidt skeptisk mht startstedet, der var lagt lige umiddelbart før et skarpt venstresving. Men drengene var advaret, og der var heldigvis ikke nogen styrt. Både Magnus og Kasper fandt hurtigt en god rytme og placerede sig midt i feltet og den placering holdt de helt til mål. Kasper løb i mål i tiden 17:08 på en 13. plads ud af i alt 25 gennemførende drenge, mens Magnus var lige efter som nr. 15 i tiden 17:19.

Rebekka scorede 8 point og tilsammen scorede de 5 TIFere 12 point. Bagefter var der vist ret stor enighed om, at det hårdeste i løbet havde været kampen mod den bidende, kolde vind og de frosne fingre. Så det gjorde godt med hjemmebagte boller, en hurtig kop kakao – og en varm bil.