søndag 5. februar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 3. runde af vinterturneringen for ungdom

Det var en yderst flot og solbeskinnet rute, man havde fundet i Helsingør til 3. runde af ungdommernes vinterturnering lørdag den 4. februar. Der skulle løbes henholdsvis 2, 3 og 4 omgange på en 1 km rundstrækning på. Arrangørerne Helsingør IF Atletik havde sørget forn en publikumsvenlig rute, mange officials og gratis kaffe til tilskuerne. Eneste minus var nok temperaturen. Kulden gjorde det svært for de fleste deltagere at lave noget, der kunne kaldes opvarmning. Til gengæld var ruten rig på variation og bakker, der lagde op til at få gang i pulsen og varme i tæerne. En rigtig killer-bakke op over glat og sneklædt græs, gemte sig bag næstsidste sving på ruten, og den gav allerede på 1. omgang stor spredning i felterne.

I første løb, hvor der blev løbet 2 km, var Rebekka Dybdahl Hjulgaard, Emil Andersen og Tobias Vig-Andersen til start i deres 3. cross løb. Tobias og Emil er ved at få godt fodfæste i denne slags løb, og sluttede ligesom sidst gang rigtig flot ca midt i feltet. Tobias blev en flot nr. 16. i tiden 9:30, mens Emil løb 10:03 og blev nr. 22. Rebekka kløede imponerende på, som hun har gjort i de første 2 runder, og denne gang formåede kun en enkelt pige fra Sparta (der er et år ældre) at løbe fra Rebekka. Efter en tæt afslutning sikrede Rebekka sig meget flot 2. pladsen i tiden 8:27 med 5 sekunder ned til 3. pladsen. Sammenlagt ligger Rebekka efter3. runder nr. 2 hos de 10-11 årige piger med 26 point.

Tina Bischoff Gellin og Kasper la Cour var med i den sidste start, som blev forsinket ca 10 min. Der var stor usikkerhed forinden om, hvornår de ville blive sendt af sted, og pludselig var det for sent at smide overtøjet. Det betød desværre for Kasper, at han startede med 3 par bukser – og uden vanter. Tina havde problemer med vejrtrækningen i kulden, så de fulgtes en hel omgang, hvorefter de blev enige om, at spare kræfterne til næste konkurrence.

Der var forholdsvis lav deltagelse i de ældste grupper, så en del havde formentlig valgt denne runde fra på grund af kulden. Men der er også stadig en sidste chance, nemlig 4. runde på Bornholm den 17.marts, og her håber vi at solen vil skinne og at vinteren er gået i hi.