Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Afslutningsstævnet i Greve

Sommersæsonens sidste store atletikstævne er traditionen tro Afslutningsstævnet i Greve og i år blev det afviklet i weekenden 29. og 30. september. Trongårdens IF havde deltagelse af både ungdommere og seniorer og havde i alt 9 aktive TIOF’ere til start på Greve Stadion.

Hos de 8-9 årige piger deltog Emilie Mossin Nørregaard på 200 m og i længdespring og i begge øvelser blev det til en meget stor forbedring af den personlige rekord fra Lyngby Games. På 200 m løb Emilie 38,61 s og forbedrede sig med 2½ sekund og i længdespring forbedrede Emilie rekorden med ½ meter til nu 2,76 m. Hos de 8-9 årige drenge debuterede Marco Mönkemöller på 60 m med fine 11,05 s I længdespring lykkedes det lige præcist Marco at forbedre sin PR fra Lyngby Games med en enkelt centimeter til nu 2,82 m.

Alexander Lykke Ullstad debuterede i længdespring hos de 11 årige drenge og nåede allerede i først forsøg ud på 3,25 m. I højdespring forbedre Alexander sin personlige rekord sat 14 dage tidligere ved de østdanske mesterskaber for ungdomshold med 5 centimeter og sprang 1,10 m. Hos de 12 årige piger nåede Matilde Willer i begge sine to sidste forsøg ud på 3,64 m og forbedrede dermed sin PR fra Lyngby Games med 6 centimeter.

Hos de 14-15 årige piger havde Tina Bischoff Gellin en travl weekend med i alt 5 starter. I højdespring tangerede Tina sin personlig rekord på 1,45 m. Højden blev klaret i første forsøg, og dermed sikrede Tina sig en flot sejr og en tur øverst på sejrsskamlen. I kuglestød, der blev afviklet samtidigt med højdespring, blev Tina nr. 5 med et stød på 7,69 m. I sit indledende heat på 100 m løb Tina et superflot løb i tiden 13,52 s. Tiden var personlig rekord med over ½ sekund og rakte til en plads i finalen. I finalen var vinden vendt og med en modvind på -1,0 m/s løb Tina her 14,17 s. Hos de 14-15 årige drenge debuterede Magnus Hamann Poulsen på 100 m hæk, hvor han blev nr. 6 i tiden 18,20 s. Magnus har løbet kort hæk tidligere, men det var første gang at distancen var 100 m og at hækkehøjden var oppe på 83,8 cm. I længdespring blev det til 4,33 m med en modvind på hele -2,2 m/s, og det har Magnus kun overgået en gang tidligere. Resultatet rakte til en 9. plads og samme placering fik Magnus på 200 m. Her løb Magnus fine 27,64 s og satte dermed personlig rekord med 0,28 s.

Hos senior kvinderne havde Clara Fonnesbæk Jensen desværre meget lidt konkurrence på sprintdistancerne, men lave efterårstemperaturer er bestemt heller ikke ideelle forhold for sprinterne. Alligevel formåede Clara at levere 2 flotte præstationer. På 100 m løb Clara med tiden 13,36 s at løbe in 3. hurtigste 100 m nogensinde, og på 200 m satte Clara personlig rekord ned næste et helt sekund og løb 28,81 s. Hos senior mændene var mellemdistanceløberne Jeppe Sidenius og Ivano Eligio Castelli til start. For Jeppe var det sæsonens første start og han var derfor naturligvis en smule ”konkurrence-rusten”. Efter en lidt for langsom første omgang, slutte Jeppe fint af og løb i mål som nr. 4 i tiden 2.03,19. På 1500 m lagde Ivano sig i front fra start, men en langsom anden omgang kom til at koste mange sekunder. Efter et tæt spurtopgør sejrede Ivano i tiden 4.13,63, hvilket var en forbedring af klubårsbedste med godt 2½ sekund.