torsdag 27. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Copenhagen Open på Hvidovre Stadion

Det kombinerede ungdoms og senior stævne Copenhagen Open med Hvidovre AM som arrangør blev afviklet i weekenden den 15. og 16. juni på Hvidovre Stadion. Fra Trongårdens IF’s ungdomsafdeling deltog Lea Dahl hos de 11 årige piger og Tine Bischoff Gellin hos de 14-15 årige piger. Lea havde en særdeles travl weekend med hele 5 starter.

På 60, der blev afviklet lørdag, vandt Lea sit indledende heat i tiden 9,64 s og kvalificerede sig dermed til finalen 1½ time senere. Her blev Lea nr. 5 i den flotte tid 9,40 s, der kun var 1 hundrededel fra hende bedste tid på 60 m, som hun satte indendørs tidligere i år. Som opvarmning til 60 meterne havde Lea allerede tidligere på dagen deltaget i højdespring, hvor hun blev nr. 8 og klarede 1,11 m. Dagen blev sluttet af med øvelsesdebut i kuglestød, hvor Lea stødte den 2 kg tunge kugle ud på 7,02 m, hvilket rakte til en 7. plads. Søndag lagde Lea ud med længdespring, hvor hun var rigtigt godt springende. I først forsøg nåede Lea ud på 3,57 m og forbedrede dermed sin personlige rekord med 20 centimeter. Det lykkedes Lea at øge til 3,66 m og en 9. plads, men her var medvinden desværre en ligge smule for kraftig (2,1 m/s) til at kunne gælde som officiel PR. Søndagen blev sluttet af med endnu en øvelsesdebut. I boldkast lykkedes det Lea at sende bolden ud på hele 30,82 m og med en 4. plads opnå sin bedste placering i weekenden.

Tina vandt sit indledende heat på 100 m og sikredec sig dermed en plads en i finalen. Tiden blev 13,33 s, og det var personlig rekord med 0,19 s. I finale formåede Tina at forbedre rekorden endnu en gang og med tiden 13,27 s løb Tina sin på en meget flot 2. plads. I favorit øvelsen højdespring viste Tina at hun i år er stabil på højder over 1,50 m. Det blev denne gang til 1,52 m og det rakte til en 3. plads i højdespringskonkurrencen.