onsdag 10. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 4. runde af Baneturneringen i Korsør

Thomas Hjort Hansen, Jens Larsen og Jeppe Sidenius deltog tirsdag den 9. juli i 4. runde af Baneturneringen, der var henlagt ti Korsør. Det var første gang at TIF’s løbegruppe besøgte Korsør AM’s atletik stadion, der blev blev indviet i 2009, og det blev til en dejlig aften med godt vejr, et fint arrangement og 3 flotte løbepræstationer. Thomas lagde ud med en debut på 3000 m, og mente selv at han kunne løbe 11:20, men træneren troede mere på 11:22 – og det blev Thomas der fik ret. Efter en meget hurtig åbning på 82 sekunder, sænkede Thomas tempoet en smule og formåede derefter at holde dette tempo hele vejen til målstregen, som blev passeret i tiden 11:20,13. Jens lagde i næste heat lidt mere forsigtigt ud med 84 sekunder på første omgang og 89 på anden. Herefter øgede Jens tempoet og begynder af overhale løbere. Det fortsatte Jens med hele vejen til mål og Jens bliv nr. 5 i heatet i fornemme 10:45,29. Tiden er den hurtigste Jens har løbet de sidste 3 år på 3000 m distancen. Jeppe have hurtigste tilmeldingstid i hurtigste heat på 800 m og som forventet så kom han til at løbet helt alene i front hele vejen rundt. Tiden blev 2:01,82 efter en fin solopræstation, hvor Jeppe efter en kontrolleret første omgang formåede at tempoet på de sidste 300 m. Tiden er en forbedring af Jeppes årsbedste med 2 sekunder og Jeppes hurtigste tid siden 2011.