onsdag 28. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra motionsløb i weekenden d. 24 og 25

Søndag den 25. august deltog Natasja Munch og Martin Steen Mortensen i Esrum Sø rundt motionsløbsarrangementer. Natsaja havde holdt løbe pause i ugen op til løbet men leverede alligevel en rigtigt god præstation på 10 km distancen, der kaldes Slotsetapen og løbes i Fredensborg Slotshave. På den temmelig kuperede rute løb Natasja 43:06 og det sikrede hende en flot 3. plads og en præmiecheck. Martin var til start på den 27 km lange og også kuperede Kongeetape rundt om Esrum Sø og passerede halvmarathon i tiden 1:49:50. Desværre fik Martin smerte i det ene knæ umiddelbart før han passerede halvmaraton og efter 1,5 km måtte Martin desværre opgive at nå målstregen. Heldig er allerede Martin løbende igen og er en af mange TIF’ere der skal rundt i Fælledparken i denne uge.

Esrum Sø Rundt resultatlister

I Island deltog Arndís Ýr Hafþórsdóttir i Reykjavík Marathon den 24. august. Arndis løb dog ikke de 42 kilometre, men nøjedes med 10 km distance, som hun så til gengældt vandt. Arndis vandt også 10 km distance i 2011, 2010 og selv om tiden 38:37 var lidt over et minut fra hende årsbedsteresultat, så var det personlig rekord på ruten med knapt 20 sekunder.