søndag 22. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

2. plads til Natasja i Alminingenløbet på Bornholm

Natasja Munch har haft en rigtig god sæson med mange starter og mange podieplaceringer. Lørdag den 21. september blev det til endnu en tur på podiet, idet Natasja blev nr. 2. i Alminingsløbet på Bornholm. Distancen var 8 km og der blev på en særdeles kuperet rute på skovstier midt i det smukke Alminingen. Natasja løb 2. pladsen hjem i tiden 34:50, som er flere minuter hurtigere en Natasja’s hidtil bedste på ruten. Hurtigst hos kvinderne var Laura Hulgaard i tiden 33:28, mens Torben Juul Nielsen, Viking Atletik, vandt hos mændene i tiden 27:25.

Resultatliste

Tidligere på måneden den 1. september deltog Natasja i SMUK Kvindeløbet i Hillerød. Natasja løb 5 km distancen og her blev det til en 3. plads i den meget flotte tid 19:34. Tiden er Natasja’s hidtil klart hurtigste på 5 km distancen og også hurtigere en hendes nysatte PR på 5000 m bane, men ruten var muligvis en lille bitte smule for kort.