mandag 4. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra DM Senior 2014 i Odense

Årets DM Senior på bane blev afviklet i weekenden den 2. og 3. august på Odense Atletik Stadion. Efter et par års pause var Trongårdens IF igen repræsenteret ved mesterskaberne, idet de to unge talenter Tina Bischoff Gellin og Jeppe Sidenius var til start i henholdsvis højdespring og på 1500 m distancen. Mændenes 1500 blev afviklet lørdag, hvor en kraftig vind med nogle endnu kraftigere vindstød var til stor gene for deltagere og ikke mindst 100 m løberne og de kvindelige stangspringere. Vinden lagde også en alvorlig dæmper på 1500 m løberne, hvor ingen af de 13 deltagere ville sætte tempo på. Første omgang blev løbet i ca. 70 sekunder, anden omgang var endnu langsommere, og først med 300 m igen kom der for alvor fart på. Det tæt samlede felt på de første 1200 m gav masser af skubben m.m., som Jeppe desværre så rigeligt fik sin del af. Jeppe formåede dog alligevel at sikre sig en flot 7. plads i sit først senior DM og kom i mål i tiden 4:12,20. Andreas Bueno, Århus 1900, vandt sit 4. DM på 1500 m i træk i tiden 4:06,50, som er den langsomste vindertid på mændenes 1500 m i mere end 50 år. Buenos’s egen PR og årsbedste er knapt ½ minut hurtigere end vindertiden, der faktisk var 6 hundrededele langsommere end Jeppes nysatte personlige rekord. Også for Tina var det senior DM debut, og samtidig var det hendes første konkurrence efter en 1½ måneds konkurrencepause oven på en stor konkurrenceaktivitet i første halvdel af året. Kvindernes højdespring blev afviklet om søndagen, hvor vinden have lagt sig lidt men dog stadig generede deltagerne en del. Tina sluttede på en flot 4. plads efter at have klaret 1,61 m i andet forsøg og revet ned 3 gange på 1,64 m. Sejren gik til Sandra B Christensen, Amager AC, der i år har sat PR med 1,78 m, og som klarede 1,73 m i sit tredje forsøg.