lørdag 4. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Baneturneringen nr. 6 på Bagsværd Stadion

Baneturnering nr. 6 blev afviklet torsdag den 2. juni på Bagsværd Stadion. Det var anden gang i år at Bagsværd AC var arrangør af et Baneturneringsstævne og denne gang havde de helt styr på vejret. Strålende sol, temperaturer på et par og tyve grader og lidt vind, det var mere svalende end generende, gav gode betingelse for hurtige tider. Trongårdens IF’s løbegruppe havde 3 mand til start og Jens Larsen lagde for på 3000 m. Jens var kommet i B-heatet med langsommste tilmeldingstid, og lagde derfor som forventet hård ud med 3:31 på de første 1000 m. Jens formåede at holde det høje tempo og løb sig stille og roligt lidt frem i feltet. Efter en god finish på de sidste 300 m nåede Jens målstregen i flotte 10:34,14, hvilket var over 20 sekunder hurtigere en tilmeldingstiden og Jens’s hurtigste tid på 3000 m siden 2002! Jeppe deltog i A-heatet på 800 m og det var Jeppes første start i 21 måneder på favoritdistancen 800 m. Op til løbet havde Jeppe været tvivlsom starter på grund af sygdom, med formåede alligevel at levere en rigtig flot præstation. Noget usædvanligt for Baneturneringsløb, hvor det normal handler mest om at løbe så hurtigt som muligt, så var det tilsyneladende nogle løber der havde valgt at lægge sig i front og løbe taktisk. Jeppe blev desværre fanget bag dem på første omgang, der blev løbet på relativt beskedne 61 sekunder. Til gengæld fik Jeppe så mulighed for at teste den lange spurt. Jeppe løb flotte 57 sekunder på anden omgang og på de sidste meter lykkedes det Jeppe at sikre sig andenpladsen i tiden 1:57,96. Tiden er Jeppe’s tredjehurtigste tid på 800 m distancen nogensinde, så det lover rigtigt godt for resten af sæsonen. Per A. Jørgensen havde efter 6 års pause igen fået lyst til at prøve kræfter med sin gamle favoritdistance 800 m. Per lagde sig i front i sit heat efter 300 m og passerede 400 m i ca. 72 sekunder. På anden omgang gik tempoet en smule ned, men med en god fight på den sidste 200 m lykkedes det Per lige præcist at nå målstregen i den tid han var tilmeldt på, hvilket var 2:29,00.