Nyhed

søndag 16. oktober

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Mange flotte TIF præstationer i årets Eremitageløbet

Årets Eremitageløb blev afviklet i Dyrehaven søndag den 9. oktober. Efter en god sensommer havde efteråret desværre indfundet sig med en temperatur omkring de 8 grader, men tørvejr og god faste stier gav alligevel løberne gode betingelser for hurtige tider.

Hurtigst blandt TIF’erne blev Jeppe Sidenius, der er mellemdistanceløber og egentlig mangle noget træningsmængde i forhold til de lang distancer. Det kunne man dog ikke ikke se i årets Eremitrageløb, hvor Jeppe leverede en imponerende præstation og et meget veldisponeret løb, hvor han formåede at øge tempoet på de sidste 3 km. Jeppe løb i mål i tiden 45:11 som nr. 26 blandt mændene og forbedre dermed sin Eremitageløbsrekord med 45 sekunder. Claus Damgaard Nielsen formår altid at levere nogle rigtigt gode løb i Eremitageløbet, som altid har været et af han favoritløb. I år var ingen undtagelse, og Claus var med tiden 47:43 5 sekunder hurtigere end sidste år. Tiden rakte til en samlet placering som nr. 60 og som n. 11 i sin aldersgruppe mæmd 40-44 år. Jens Larsen løb sit Eremitageløbet nr. 31 og var lang bedre forberedt end end sidste år, hvor han gennemførte med meget lidt træning på grund af en langvarig skade. I år var Jens da også over 4½ minut hurtigere end sidste år og løb flotte 53:30 efter et veldisponeret løb og en rigtig god finish på målstigningen. Tiden rakte til en samlet placering som nr. 256 og nr. 18 i sin aldersgruppe mænd 50-54 år. Søren-Nikolaj Rasmussen lagde hård ud og kræfterne var ved at slippe op til sidste, men Søren-Nikolaj kæmpede sig i mål i fine 54:37. Tiden var kun 9. sekunder langsommere end sidste år og rakte til en samlet placering som nr. 328. Hverken Søren Bentsen og Sverre Patursson Vange havde helt fået trænet optimalt op til Eremitageløbet på grund af skader, arbejde m..m, men begge er trofaste deltagere og var naturligvis til start igen i år. Sørens har så vidt vixdes TIF rekorden i gennemførte Eremitageløb, idet han nu har gennemført imponerende 35!. Sørens og Sverre lå meget tæt på hinanden det meste af vejen med til sidste trak Søren lidt fra og kom i mål i tiden 59:05, mens Sverre løb 59:32. Blandt ungdommerne leverede Julie Sand Christensen et godt løb og blev med tiden 1:14:16 nr. 14 blandt pigerne til og med 14 år.

På herresiden gentog Abdi Hakim Ulad sejren fra sidste år og vandt meget sikkert i tiden 40:37 med næste 1½ minut ned til nr. 2. Hos kvinderne blev der sat løberekord, idet Anna Emilie Møller, Blovstrød Løverne, med tiden 43:45 forbedrede den 18 år gamle rekord med 14 sekunder.

Resultatliste