lørdag 17. juni

Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra det tredje stævne i årets baneturnering i Ballerup

Det tredje stævne i årets baneturnering blev afviklet torsdag den 15. juni på Ballerup Atletik Stadion, hvor Baneturneringen sammen med Ballerup AK stod for arrangementet. Trongårdens IF’s løbegruppe var denne gang repræsenteret af 3 løbere, og de kunne drage fordel af de nærmest perfekte vejrforhold med en temperatur på 15-16 grader og stort set ingen vind. På 800 m var Per A. Jørgensen til start, hvor han lagde ud efter planen på 79 sekunder på første omgang. På anden omgang slap kræfterne op og Per kæmpede sig i mål i tiden 2.42,42. Det var dog ikke så underligt at Per blev træt, idet han 2 dage før havde været i kamp i mastersturneringen, hvor han både sprang længdespring og løb 100 m og 400 m. I A-heatet på 3000 m var både Jeppe Sidenius og Asbjørn Eller Skaarup til start. Det var Jeppe’s første konkurrence på bane i år, mens der var debut både på bane og i Trongårdens IF’s klubdragt til Asbjørn. Jeppe løb et meget veldisponeret løb med stabile omgangstider, der som planlagt lå omkring 74 sekunder. Efter 2000 m, så øgede Jeppe tempoet, og med en superflot finish, lykkedes det Jeppe at nå målstregen som nr. 6 i tiden 9.11,43. Tiden var en forbedring af Jeppe’s personlige rekord fra 2014 med over 8 sekunder og den hurtigste TIF tid på 3000 m i fire år (og i parentes bemærket så har Jeppe nu også en bedre PR på 3000 m end sin træner 🙂 ). Asbjørn lagde en smule forsigtigt ud, men kom hurtigt til at ligge i god lille gruppe. Med ca. 4 omgang igen gik Asbjørn frem og trykkede til. I opløbet var benene meget tunge, men det var måske ikke så overraskende i det Asbjørn lørdagen inden var blevet nr. 23 på 10 km distancen i Copenhagen Men’s Race i tiden 35:44 og om søndagen var blevet en flot nr. 2 i Gladsaxe løbet på 10 km distarnce i tiden 36:26. Sluttiden for Asbjørn blev 9.26,84 og dermed fik Asbjørn er rigtig flot debut på 3000 m.