Af webmaster
Under Resultater

Løberesultater fra søndag den 19. november

Søndag den 19. november var 2 af løberne fra TIF’s løbegruppe i aktion.

Asbjørn Eller Skaarup deltog i første afdeling af Frost Cup, der blev løbet på en ca. 6 km rundstrækning på og omkring Flyvestation Værløse. Ruten bestod af en skøn blanding af asfalt, grusstier, skovstier, helt flade stykker og bakker (den største stigning på ca. 20 højdemeter). Deltagerne kunne løbe enten en eller 2 omgange og Asbjørn løb (naturligvis) den lange 12 km distance. Sammen med de øvrige 715 startende måtte Asbjørn kæmpe med ikke bare ruten men også rimeligt udfordrende vejrforhold med regn og temperaturer ikke lang fra de nul grader. Asbjørn passerede første omgang i 21:16 og kunne efter en stabil indsats løbe i mål på en tredjeplads i tiden 41:56. Kasper Laumann Hartlev vandt i tiden 39:02, mens Stine Bækgaard Olsen var hurtigst hos kvinderne i tiden 47:46.

Resultater fra 1. afdeling af Frost Cup

Michael Pedersen Skovlund var taget helt til Assens på Fyn, hvor han deltog i et crossløb i crossløbs-serie “Crossløb på Fyn”. Denne serie er en af i alt 6 crossløbsserie i forskellige landsdele og “Crossløb på Fyn” består af i alt 10 løb. Det er de lokale løbeklubber, der i samarbejde med DGI og DAF, Bevæg dig for livet – Løb, arrangerer crossløbene. Michal deltog på den korte distance på ca. 3,5 km på en varieret rute på grusstier og spor med korte stigninger og udsigt til Lillebælt. Med tiden 14:11 sikrede Michael sig en samlet 7 plads og en sejr i sin kategori (Mand årgang 1969-1978). I alt nåede 126 målstregen på den korte distance mens hele 330 kom i mål på den dobbelte distance.