Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Mange flotte TIF resultater i Afslutningsstævnet i Greve

Traditionen tro blev banesæsonen rundet af med Afslutningsstævnet på Greve Stadion med Greve Atletik som arrangør. Trongårdens IF havde 4 ungdommere og 2 seniorer til start i Greve i weekenden den 25. og 26. september.

Hos 12-13 årige piger deltog både Katharina Dalsgaard, Maria Haugaard Bohl Andersen og Tina Bischoff, og de havde alle en travl weekend med henholdsvis 7, 5 og 4 starter. På 80 m løb Maria 12,16 s, mens Tina med tiden 11,66 satte personlig rekord og kvalificerede sig til B-finalen. Hurtigst af TIF’s 3 piger var Katharina, der vandt sit indledende heat i tiden 11,35 s og kvalificerede sig til A-finalen. Tiden er ny PR (i godkendt vind) til Katharina. I B-finalen løbe Tina 11,78 s, mens Katharina blev nr. 4 i A-finalen og med tiden 11,31 s forbedrede sin nysatte PR med 0,04 s. Også på 200 m satte Katerina PR med flotte 29,06 s. Tiden rakte til en 5. plads og er ny klubårsbedste på kvindernes 200 m. På 200 m og 80 m hæk løb Maria henholdsvis 30,27 s og 12,30 s og var dermed i begge løb kun 0,09 s fra sin PR. Weekendens bedste TIF placering opnåede Maria på 600 m med en flot andenplads i tiden 1.45,13. Maria var kun godt ½ sekund fra sejren og 2 tiendedele af et sekund fra sin PR. I højdespring blev Katarina nr. 5 med et spring på 1,35 m, mens Tina tangerede sin personlige rekord med resultatet 1,30 m. I længdespring var alle 3 piger over 4 meter. Maria og Tina sprang henholdsvis 4,06 m og 4,14 m, mens Katarina blev bedste TIF’er i længdespring med 4,48 m. Katarina deltog ikke blot i sprint og spring discipliner men også i kast. I kuglestød stødte Katarina den 2 kg tunge kugle ud på 7,82 m, mens det i spydkast (400 g) lykkes at sætte PR med et kast på 25,05 m, hvilket rakte til en 4. plads.

Hos de 12-13 årige drenge var Magnus Hamann Poulsen denne gang ene om at repræsenterer TIF. På 80 m løb Magnus 12,34 s, mens han i kuglestød sendte den 3 kg tunge kugle ud på 6, 55 m. Magnus prøvede for første gang kræfter 600 m, der var de 12-13 åriges længste løbedistance i Afslutningsstævnet. Magnus løbe et flot løb og kom i mål som nr. 12 i tiden 1.56,48.

Hos seniorerne var der debut i Trongårdens IF’s klubdragt til begge deltagere. Baiba Auzina deltog på 200 m og vandt i tiden 29,40 s. TIF’s anden deltager hos var Ole Wæver, der som ung var sprinter i den danske elite, men måtte stoppe på grund af en knæskade. Nu er Ole tilbage på atletikbanerne og løb i Greve flotte 12,52 s. Tiden ville have rakt til sejr ved årets Veteran DM i klasse 50-54 år og en semi-finale plads ved årets EM for veteraner.