Atletik Camp

Trongårdens IF’s Atletik Camp 2020

Både uge 28 og uge 32 inklusiv ventelister er nu fuldt optaget og der er derfor ikke længere muligt at tilmelde sig til Trongårdens IF’s Atletik Camp 2020.

Hvis du ønsker at høre om mulighederne for at træne atletik i Trongården IF’s ungsdomsafdeling efter sommerferien så kontakt ungdomstræner Magnus Poulsen på email magnus.poulsen@live.dk.

Trongårdens IF afholder igen Atletik Camp på Lyngby Atletik Stadion, og der vil igen i år være et Atletik Camp tilbud både i uge 28 og uge 32. Vi glæder os til at gentage de forrige års store succes og ser frem til et par fantastiske uger på Lyngby stadion.

Tag med på Atletik Camp og få 4 dage med lynhurtige sprint, kanon kast, hurtige hækkeløb, spændstige spring – og masser af fællesskab, leg og sjov. Trongården IF’s Atletik Camp er et tilbud for alle børn og altså både medlemmer fra TIF og andre børn. Der vil som udgangspunkt være et maksimum antal deltagere på 25 deltagere i hver uge.

Corona information

Som det ser ud nu og med kommunens opbakning, forventer vi at kunne afholde Atletik Camp i begge uger. Vi følger til enhver tid myndighedernes retningslinjer, og vi sørget for trænerkapacitet til at kunne dele deltagere i mindre grupper. Yderligere vil alle aktiviteter blive tilrettelagt ud fra regler og retningslinjer, som er gældende til den tid.


Sted: Lyngby Atletik Stadion

Tidspunkt, aldersgruppe og pris:

 • Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag i uge 28 (6. til 9. juli) fra kl. 9.00 – 15.00
  Aldersgruppe: 7-15 år
  Pris 500 kr.
 • Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag i uge 32 (3. til 6. august) fra kl. 9.00-15.00
  Aldersgruppe: 7-15 år
  Pris 500 kr.

Vi tilbyder:

 • Erfarne ungdomstrænere hver dag i hele tidsrummet.
 • Et program med både leg, træning, konkurrencer, hvor alle kan deltage uanset niveau.
 • Mulighed for at træne indendørs i tilfælde af dårligt vejr (gælder kun for uge 28).
 • Frugt hver dag.
 • T-shirts med tryk til alle deltagerne.

Praktiske oplysninger:
Børnene skal selv medbringe sportstøj, udendørs (og evt. indendørs) sportssko, madpakke og drikkedunk. Husk at være iført solcreme med høj faktor, såfremt det er nødvendigt.

Yderligere oplysninger: via email information@tif.dk