Danske Bank og Trongårdens IF indbyder til nyt, naturskønt og udfordrende motionsløb i Danske Schweiz

AFLYST

På grund de COVID-19 restriktioner, der stadig er gældende for idrætsarrangementer, har vi desværre været nødsaget til at aflyste Danske Schweiz Løbet 2020. Vi satser på at vende stærkt tilbage i 2021.

Trongårdens IF har afholdt motionsløb i lokalområdet i mere end 30. år. De sidste mange har vi i samarbejde med Danske Bank arrangeret Den Grønne Mil i Sorgenfri Slotspark i sensommeren, men i år prøver vi noget helt ny og har flyttet både tidspunkt og sted.

Datoen er flyttet til starten af sommeren og stedet til Ravnholm Skoven, der også er kendt som det Danske Schweiz og er et meget kuperet skræntterræn nord for Mølleåen. Distancerne er 5 og 10 km, og løbet henvender sig til løbere, som gerne vil forene en stor naturoplevelse med en reel og udfordrende rute. Løbet giver rig mulighed for at afprøve sig selv på en rute med en række småstigninger og bakker og samtidigt får få en fantastisk naturoplevelse i skoven og langs Mølleåen.

Der løbes 1 eller 2 omgange på en 5 km rute på skovstier og en smule asfalt.

Efter løbet er der adgang til vand og frugt, ligesom der kan købes en kop kaffe før/under/efter arrangementet.

Der er indtil videre en øvre grænse på 300 deltagere for løbet. Denne begrænsning vil sammen med andre COVID-19 relaterede tiltag blive evalueret løbende hen over sommeren, således at Danske Schweiz Løbet afvikles efter myndighedernes anbefalinger og med minimal smitterisiko for både deltagere, hjælpere og skovens andre gæster.

Pris 85 DKK + 15 DKK i håndteringsgebyr – eftertilmelding mulig på dagen mod et ekstragebyr på 30 DKK
Rabat Hvis koden ”Danske Bank” anvendes ved online tilmelding gives der rabat på 40 DKK
Sted Start/mål ved Vangeboskolen (inde i skoven), Vangeboled, 2840 Holte
Dato Søndag den 20. september 2020
Starttidspunkt kl. 12.00 (for både 5 km og 10 km)
Distancer 5 og 10 km løb på 5 km rundstrækning
Tilmedlingsfrist Online tilmelding lukker 15. september 2020 23:59 – eftertilmelding er mulig på dagen