Faciliteter

Lyngby atletikstadion

I 2013 blev de 40 år gamle atletikfaciliteter på Lyngby Stadion fjernet og der blev anlagt et helt nyt atletikstadion med kunststofbelægning, 6 rundbaner og 6 baner på opløbssiden. Anlæg til både højdespring, stangspring længdespring, kuglestød, diskostkast, hammerkast, spydkast er placeret inden for løbebanerne.

Lyngby atletikstation er beliggende på Lyngby Stadion området lige nord for Lyngby Svømmehal.

Lundtoftehallen

Lundtoftehallen er, som den eneste hal i kommunen, delvist indrettet til atletik. Stangspring kan trænes ved hjælp af et mobilt stangspringsanlag. Kast trænes ved hjælp af specielle gummi-kasteredskaber, der fanges af et net i den ene ende af Hallen.

I forbindelse med træning i hallen er der adgang til Lundtoftehallens styrketræningsrum.

Trongårdsskolen

Trongårdsskolen har en stor og en lille gymnastiksal, der i vinterhalvåret benyttes til ungdomstræning og motionsgymnastik for seniorerne.

Naturen

Lyngby og omegn har en masse grønne områder med skove og søer, bl.a. Dyrehaven, og områderne omkring Bagsværd Sø, Lyngby Sø og Mølleåen. Der findes masser af bakker til bakketræning, bl.a. Ulvedalene i Dyrehaven, og de mange grustier og skovstier i de grønne områder muligør både lange og varierede løbeture.