torsdag 9. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Folksam Challenge i Mölndal i Sverige

Lørdag den 4. august deltog Ivano Castelli i Folksam Challenge i Mölndal i Sverige. Stævnet blev afvilket på det lille beskedne atletikanlæg Åby Friidrott, men havde deltagelse af udøvere fra hele 15 nationer. Ivano var med i A-heatet på 800 m, hvor det var planlagt at pacemakeren skulle runde de 400 m på 51 s. Målsætninge for Ivano var en tid på opkring 1:53 og Ivano lagde hård ud med en første omgang på 400 m. Desværre kom Ivano til at ligge lidt alene i den rimeligt kraftige modvind fra 500 til 600 m og det kom til at koste kræfter. Ivano kæmpde sig dog hjem på 9. pladsen i fine 1:54,80 efter en god indsats. Løbet blev vundet af Mukhtar Mohammed fra England i tiden 1:48,73 mens danske Andreas Bueno fra Århus 1900 løb 1:49,91 og blev nr. 5.