tirsdag 15. oktober

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Extreme Mandehørm i Fredensborg

Konceptet bag mandehørm konkurrencen blev opfundet og udviklet af Fredensborg AK, der afviklede den første konkurrence tilbage i 2008. I dag er konceptet overtaget af Dansk Firmaidræt og Extreme Mandehørm er blevet landsdækkende med konkurrencer i både AAbenraa, AAlborg, Odense, Slagelse, Århus og Fredensborg. Lørdag den 12. oktober deltog Per A. Jørgensen, Martin Steen Mortensen og Jens Larsen i Extreme Mandehørm i Fredensborg, som dermed udgjorde det uofficielle TIF mesterskab i mandehørm. Konkurrencen kan måske bedste beskrives som en ca. 13 km lang cross rute i meget ujævnt og kuperet terræn, hvor der er indlagt en lang række forhindringer i form af mudderhuller, bigballer med mere som deltagerne skal over, under og igennem. Ruten udfordre dermed meget mere en blot konditionen og efter sigende er man i dagene efter ikke bare øm i benene men i hele kroppen.

Hurtigste mand var Christian Madsen, der tilbagelagde ruten på kun 50:48, mens sidste mand blandt de i alt 2275 gennemførende deltagere brugte 3:15:52 for at nå målstregen. Jens var med tiden 1:11:13 og en gennemsnitshastighed på ca. 5:50 pr. km bedste TIF’er blev dermed uofficiel klubmester i mandehørm. Tiden rakte til en placering som nr. 85. og som en flot nr. 5 i aldersgruppen 50-59 år. Martin kom ind på andenpladsen blandt TIF’erne kun knapt 5 minutter efter Jens i tiden 1:16:08 og det rakte til placering som nr. 223. Per havde erfaring fra sidste års konkurrence og den udnyttede han til en klar forbedring af sidste års placering som nr. 525. Det lykkedes Per at kæmpe sig frem til målstregen i tiden 1:19:17 og det rakte til en placering som nr. 349 og som nr. 19 i aldersgruppen 50-59 år.