Nyhed

søndag 14. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Oprykning til DT 1. division for Trongårdens IF mænd

Trongården IFs mænd deltog lørdag den 6. september i kvalifikationsmatchen til næste års 1. division øst i Danmarksturneringen for mænd. Matchen blev arrangeret af Fremad Holbæk på Holbæk Stadion, hvor sensommervejret heldigvis viste sig fra sin bedste side med solskin og acceptable vindforhold.

Trongårdens IF, der vandt de 2 første DT runder i 2. division øst, mødte Ballerup AK, Greve IF, Fremad Holbæk og FIF Hillerød fra 1. division øst, samt Helsingør IF fra 2. disvsion øst. På grund af de temmelig indviklede DT regler og divsionsinddelinger kvalificerede kun de 3 bedst placerede hold sig til næste års 1. division øst og dermed var TIF mænd kommet på en meget hård opgave i Holbæk.

Efter næsten 5 timers atletik, en fremragende holdindsats og en masse flotte resultater og personlige rekorder lykkedes det TIF mænd indsamle at indsamle 66 point. Efter lidt forskellige korrektioner af pointfordelingen vidstedet sig til sidst at være 4 point mere end Holbæk Fremnad på 4. pladsen og der med sikrede TIFs mænd sig oprykning til næste års 1. division øst.

Det samlede slutresultat fra kvalifikationsmatchen blev:

  1. Ballerup AK – 81 point
  2. Greve IF – 71½ point
  3. Trongårdens IF – 66 point
  4. Fremad Holbæk – 62 point
  5. Helsingør IF – 45½ point
  6. FIF Hillerød – 45 point