Nyhed

mandag 22. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

4. og sidste runde af Vinterturneringe øst for Ungdom

4. og sidste runde af vinterturneringen øst for ungdom blev afholdt den 20 marts med Helsingør IF som arrangør. Med denne regnfulde lørdag med mudrede stier som afslutning, havde deltagerne så prøvet hele vejr paletten i årets turnering.

Først i aktion var de tre 12-13 årige fra TIF: Maria H. B. Andersen(1998), Katharina Dalsgaard (1998) og Kasper La Cour (1998). De løb alle de 3 km i sædvanlig god stil. For Maria betød det, at hun ligesom i Blovstrød simpelthen vandt runden. Dermed var hun samtidig samlet vinder af hele Vinterturneringen! Virkelig godt løbet i en aldersgruppe, hvor hun er blandt de yngste. Det samme gælder for Katharina og Kasper mht alder, så hvis de holder gejsten, bliver det spændende at følge dem næste år, hvor de stadig løber i 12-13-årige-gruppen.

Dernæst var det Frederik Hoff (1996), som konkurrerer i 14-15 års gruppen. De fulgtes med de 16-17-årige på en 4 km-rute. Frederik løb sit pointmæssigt næstbedste løb i denne turnering, og med de 2 point denne gang, endte han på en flot, samlet 10. plads. Også Frederik er blandt de yngste i sin aldersgruppe, så han skal også bare fortsætte den gode udvikling og være med igen næste år.

Der var præmieoverrækkelse i Snekkersten Hallen bagefter. De ihærdige arrangører tilbød bla. høvdingebold i ventetiden. Den trofaste, lille TIF forældregruppe indtog imens velfortjent kaffe og kakao. Her blev bla diskuteret muligheden at tage til Helsingborg 10-11 juli og deltage i Øresunds Spelen. Interesserede ungdommer/forældre opfordres til at tage med, hvis de kan. Det er 2. weekend af skolernes sommerferie.

Dagen sluttede med t-shirt uddeling til alle, der havde gennemført mindst 3 runder. Sidst men absolut ikke mindst skulle vi jo lige have Maria op på øverste trin på sejrsskamlen. Stort Tillykke!

Resultater