Nyhed

tirsdag 30. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

3 TIF’ere på medaljeskamlen i forårets Griseløb

Griseløbet/Den grønne Halvmaraton afvikles af SNIK Atletik, hvert forår og efterår. Distancerne er 5 km, 10 km og Halvmaraton og alle distancer har start foran Nærum stadion og mål inde på stadion. I forårets, der blev afviklet den 28. marts, var Trongårdens IF repræsenteret på 5 og 10 kilometer distancerne.

5 km startede klokken 10:40 og her deltog Frederik Hoff, Kasper La Cour og Lisbeth Jørgensen. Som det fremgår af billederne på SNIKs hjemmeside lagde Frederik hurtigt ud og han kom i mål
i den meget flotte tid 19:26 min. Det gav en samlet placering som nummer 8 og vinder af klassen op til 14 år. Lisbeth kom i mål i tiden 21:13 min og vandt dermed dameklassen. Kort tid efter kom Kasper i mål i tiden 22:45 min, hvilket gav ham den flotte placering som nummer 2 i klassen op til 14 år. Dermed gentog Kasper Bedriften fra sidste efterår, hvor det også blev til en 2. plads. I alt tre podiepladser med tilhørende præmier! – stort tillykke til alle.

Klokken 10:50 gik starten til 10 km. og her stillede Hanne Svenningsen og Jens Larsen til start. De første 400 meter af ruten går det jævnt til kraftigt opad. Derefter går det svagt nedad indtil 4 kilometer, herfra er det jævnt op ad bakke resten af vejen til mål. Hanne lagde ud i et fornuftigt tempo og passerede 5 kilometer på 25 min. Den sidste halvdel af ruten er noget sværere, men Hanne holdt tempoet og kom i mål i tiden 50:09 min. Jens Larsen passerede 5 kilometer i 19.45 min. På den sidste halvdel indhentede og overhalede Jens en del konkurrenter og holdt næsten tempoet. Jens kom i mål i tiden 39:38 min, hvilket var klart under dagens mål, som var en tid under 40 min.

Endnu et flot afviklet arrangement med bla. frugt, gifler, varm kakao, saft og vand efter løbet. Griseløbet er et løb som klart kan anbefales, og næste løb finder sted den 26.september 2010.

Resultater, fotos