Nyhed

søndag 13. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Broløbet 2010

Årets udgave af Broløbet over Øresundsbroen, der blev afviklet lørdag d. 12 juni, havde delagelse af ca. 30.000 løbere og 3 af dem var TIF’ere.

Claus Damgaard Nielsen er indehaver klubrekorden på halvmarathon distancen, som er på 1:07:03, og er fra 2003, men Claus er ikke helt i samme for som dengang. Løbeskoene er dog ikke helt lagt på hylden og det beviste Claus ved at løbe Broløbet i tiden 1:19:34. Tiden rakte til en placering som nr. 93 hos mændene.

3 uger efter sin marathon debut i Københavns Marathon var Steen Hoff igen i aktion på den halve distance. Steen havde selskab af sønnen Frederik, der lige havde fået tid til et enklet halvmarathonløb midt i et travlt konkurrenceprogram med bla. Lyngby Games, Baneturnering og DT. Steen gennemførte i tiden 1:44:05, hvilket kun er knapt 2 minuter fra hans PR fra årets BT halvmarathon. Steen måtte dog se sig slået af Frederik, der tilbagelagde de 21,1 km i den imponerende tid 1:37:22.

Du kan finde resultatelister via Sparts hjemmeside. Resultater kan også findes via Ekstra Bladet’s hjemmeside, men tiderne her ikke identiske med dem på Spartas hjemmeside. Som det også fremgår på resultatsiden, ser Ekstra Bladets tider ud til at være bruttotider – dvs. tiden fra startskudet og til passage af målstregen og ikke nettotiden, der er fra passage af startstregen og til passage af mållstregen. Det ser også ud til at split tiderne, der fremgår af Spartas resultatlister, er bruttotider, idet “split 4” tiden, som sandsynligvis er 20 km tiden, i de fleste tilfælde er hurtigere end sluttiden.

Ifølge resultatlisterne gennemførte i alt 26.623 løbere Broløbet 2010.