Nyhed

mandag 14. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra de østdanske mesterskaber for veteraner

De østdanske mesterskaber for veteraner blev afviklet den søndag d. 13 juni med Fremad Holbæk som arrangør. Det var ikke så mange veteraner, der have fundet vej til Holbæk Stadion, og Trongårdens IF var også kun repræsenteret af en enkelt deltager. Frank Larsen stillede til gengæld op i hele 4 øvelser. Da Frank var eneste deltager i sin aldersgruppe 55-59 år blev det til 4 meget sikre guldmedaljer. I hammerkast kastede Frank gode 36,09 m med den 6,0 kg tunge hammer. Frank har kun kaste længere 3 gang, hvoraf den ene var for godt 1 uge siden, hvor han i 2. runde af Veterantureneringen satte PR med 37,15 m. I kuglestød og vægtkast, hvor redskabsvægten er 6,0 kg og 11,34 kg i Franks aldergruppe, kastede han henholdsvis 9,55 m og 10,91 m. I diskoskast blev det til ny årsbedste på 27,03 m med 1,5 kg diskos.

Resultatliste