Nyhed

torsdag 17. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra mændenes 2. runde af DT på Holbæk Stadion

Tirsdag den 15. juni 2010 var det blevet tid til 2. runde af Danmarks Turneringen i 2. division øst for herrer. Stævnet blev afholdt som et dobbeltstævne med både kvinde- og herrehold med Fremad Holbæk som arrangør. Som ofte før var rammerne i Holbæk ideelle til en god aften med atletik med dejligt sommervejr og solskin.

Per Aggerholm Sørensen var første mand i aktion for TIF. Med deltagelse i 400 m hæk, længdespring, spydkast og 4 x 100 m kunne han se frem til en travl aften. I et stærkt felt med deltagelse af Henrik Vincentsen, tidligere dansk mester på 400 m hæk, fik Per med tiden 63,63 s en fin 3. plads og 4 point til TIF. Selv om Per slog af på farten efter sidste hæk for at spare kræfter til de øvrige øvelser, var tiden faktisk en lille forbedring af hans egen klubårsbedste tid. I længdespring blev det til en 4. plads med et spring på 5,20 m, og i spydkast sikrede han med et kast på 40,05 m en 5. plads samt yderligere 3 point til klubben. Alle de øvrige kasteøvelser blev varetaget af Finn Schmidt, dermed sikrede klubben mange vigtige point. I kuglestød opnåede Finn en 5. plads med et stød på 9,55 m. I diskos opnåede Finn en flot 2. plads med et kast på 32,21 m, hvilket var nu klubårsbedste. I hammerkast blev det til en 3. plads med 24,64 m.

I stangspring var TIF også stærkt repræsenteret ved Sverre Patursson Vang, Med 3,71 m og et par gode forsøg på 4 m sikrede Sverre en sejr og 7 point til klubben. Efter en længere skadesperiode var der comeback og sæsondebut til Søren Feilberg Rasmussen på 100 m. Med tiden 11,82 s opnåede Søren en 2. plads og 5 point. Tiden var ny klubårsbedste og til trods for mange skadesproblemer kun ½ sekund fra hans PR fra 2008.

Herefter var det tid til 5000 m, hvor TIF stillede med 2 deltagere, Søren-Nikolaj Rasmussen og Jesper Drøgemüller. Jesper Drøgemüller sesondebuterede på distancen med en 3. plads og tiden 16.31,13, som er nu klubårsbedste. Søren-Nikolaj satte en solid PR i tiden 19.05,03. På 800 m stillede TIF også med 2 deltagere, Jeppe Sidenius og Frederik Hoff. Her blev det til en flot sejr og PR til Jeppe med tiden 2.01,06 efter et flot og veldisponeret løb. Frederik løb 2.17,96 og fik en 5. plads. Dette må også siges at være en flot tid – specielt taget i betragtning at Frederik debuterede på halvmaratondistancen lørdag den 12. juni, hvilket næppe kan betegnes som den ideelle forberedelse til 800 m.

Med deltagelse i 200 m, 400 m og 4 x 100 m var der også en travl aften i vente for Rasmus Hastrup. Han lagde således ud med ny stor PR på 24,19 s og en flot 2. plads på 200 m. På 400 m stillede TIF op med 2 mand, Rasmus Hastrup og Per A. Jørgensen. Rasmus satte endnu en flot PR i 53,94 s , hvilket rakte til en 2. plads. Per opnåede en 5. plads og forbedrede sin årsbedstetid til 63,43 s. Per deltog også i højdespring, hvor det blev til en 5. plads med et spring på 1,41 m. Per’s klubårsbedste var inden konkurrencen 1,35 m, og da 1,41 m var starthøjden var der en lille smule nervøsitet at spore hos Per inden højdespring, men han klarede opgaven i fin stil.

I trespring var TIF stærkt repræsenteret ved Karsten Nielsen. Karsten kunne denne gang spring for fuld kraft og det resulterede i en forbedring på ½ meter i forhold til første runde. Med et spring på flotte 12,47 m opnåede Karsten en sikker førsteplads og 7 point til TIF. På 1500 m opnåede Jesper Drøgemüller, var noget mærket efter sin 5000 m, en 3. plads i tiden 4.33,47.

Aftenens program blev vanen tro sluttet af med 4 x 100 m stafet. Her stillede Jeppe Sidenius, Per Aggerholm Sørensen, Rasmus Hastrup og Søren Feilberg Rasmussen op for TIF. Efter et flot stafetløb sikrede de endnu 7 point til klubben med en sikker sejr i tiden 46,45 s, og det er faktisk 4 år siden at et TIF stafethold sidst har løbet så hurtigt.

Aftenens runde blev vundet af Herlufsholm GATM med 96 point, og de vandt hermed 2. division øst med 182 point samlet. I aftenens runde opnåede TIF’s herrehold en flot 2. plads med 78 point. Samlet opnåede TIF’s herrer 150 point i de 2 runder, hvilket rakte til en 2. plads i divisionen.

Det var super dejligt at se, at vi var i stand til at stille med deltagere i næsten alle øvelser, og endda med 2 deltagere i flere. Tak til den medfølgende support for opbakning og hjælp til vores dommer forpligtigelser. Sidst men ikke mindst en stor tak til Fremad Holbæk for et godt stævne!

Resultatliste