Nyhed

søndag 27. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Resultater fra diverse motionsløb

Lykke Jørgensen deltog den 24. juni i Spartas Kvindeløb på 5 km distancen og løb 24.31. En rigtig flot tid af Lykke, der har kæmpet meget længe med en skade og stadig kun træner for nedsat kraft. Også Cecilie Broen Mejlbjerg har været til start i et af de mange og populære kvindeløb. Ceilie havde valgt at prøve kræfter med 10 km distancen i Alt for Damers kvindeløb i København den 15. juni. 5 km blev passeret i tiden 26.40 og efter en rigtig god anden halvdel kom Cecilie i mål i tiden 51.17. Cecilie Ytte Olesen, der normalt tager sig af højdespringer og 400 m hæk på TIF’s kvindehold, tog turen over Øresund sammen med næsten 30.000 løbere i Broløbet 2010 den 12. juni. Nu har arrangøren Sparta endelig fundet frem til Ceclies tid og den blev så imponerende som 2.09.41.

Resultater fra Spartas Kvindeløb
Resultater fra Alt for Damers Kvindeløb
Resultater fra Broløbet 2010