Nyhed

tirsdag 6. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Världsungdomsspelen Göteborg 2010

Frederik Hoff var udtaget som eneste fra Trongårdens IF på Dansk Atletik/regions Øst holdet, der deltog i det store stævne Världsungdomsspelen i Göteborg den 2-4. juli. 46 atleter i alderen 11 til 16 år drog i samlet flok fra København fredag morgen kl. 06.00 med bus mod Nya Ullevi Stadion.

Världsungdomsspelen er noget af det største vi har i Skandinavien og i år var der tilmeldt over 3200 atleter til mere end 7600 starter.

Turen med Region Øst holdet var lagt an på en holdoplevelse med vægt på fællesskab og kammeratskab blandt de bedste udøvere vi har, samt mulighed for at lære andre atleter bedre at kende. Frederik delte værelse med 2 spartanere og en fra Hvidovre og fik talt og hygget sig rigtig godt med de nye kammerater.

Frederik var primært udtaget til at deltage i 800 m for drengegruppen under 14 år. Feltet var rigtig stærkt og som ved andre store stævner var det ikke alle der var fokuseret på en god tid, men derimod mere mod en god placering i den 40 mands store felt. Frederik tog teten i sit heat i vanlig optimistisk stil, men kunne på opløbet ikke holde alle bagved. Det blev dog til en godkendt 21 plads i 2,16.57, en stykke fra Frederiks PR på 2,12,59, men i et meget taktisk præget løb.

Søndag deltog Frederik i den noget uvante 2000 m for drengegruppen under 15 år. Frederik har aldrig tidligere konkurreret på 2000 m og lagde meget fornuftigt mere moderat ud og kom hjem med overskud i den fine tid 6,25,74 der rakte til en 28 plads i den 47 mand store felt. Tiden var samtidig den 6 bedste for Frederiks egen aldersgruppe.

Direkte efter 2000 m løbet gik bussen retur mod København, hvor holdet ankom kl. 24 natten til mandag. Det var en flok trætte, men glade atleter der havde fået en på opleveren og en masse stævneerfaring.

Resultatliste – fredaglørdagsøndag