Nyhed

lørdag 31. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

4 x PR i 5. runde af Baneturneringen i Allerød

5. runde af Baneturneringen blev afviklet torsdag den. 29 juli på Skovvang Stadion i Allerød med Blovstrød Løverne som arrangør. Distancerne var denne gang 800 m, mile og 5000 m og Trongårdens IF havde 6 mand til start. Det havde regnet meget kraftigt i løbet af dagen, men heldigvis klarede det lidt op om aftenen. Med næsten ingen vind og kun en lille bitte smule regn, var det derfor gode muligheder for at løbe stærkt.

Jeppe Sidenius og Jens Larsen ramte ikke helt dagen og udgik på henholdsvis 800 m og 5000 m. Til gengæld var der en PR som belønning til TIF’ere der nåede målstregen. Til trods for at de ca. 50 deltagere på 5000 m blev sendt af sted i 2 store heat, kom næsten alle TIF’ere uheldigvis til at ligge alene det meste af vejen rundt på de 12½ omgange. En af dem var Marin Søe som kæmpede hård for at holde tempoet oppe. Det lykkes heldigvis så god at Marin kunne kæmpe sig i mål i tiden 19.51,89 og dermed sætte PR med knapt 1½ sekund. Også Ricki Nielsen måtte trække det meste af vejen. Ricki fik (til trænerens store overraskelse) selskab af Søren-Nikolaj Rasmussen efter et par omgange. Det lykkedes Søren-Nikolaj at blive hængende hos Ricki og han var endda oppe og hjælpe med at holde farten oppe et par gange. Med en imponerende sidste omgang rykkede Ricki fra Søren-Nikolaj og kom i mål i tiden 18.32,86 og forbedrede dermed sin PR med hele 16 sekunder. Søren-Nikolaj kom i mål i tiden 18.39,95 efter en fornem præstation og forbedrede sin PR 25 sekunder. I 2. heat kom Jesper Drøgemüller til at ligge alene på samtlige 12½ omgange. Jesper fulgte den planen, der var lagt hjemmefra, og lå efter 3 km til en tid under 16.10. Det havde dog kostet mange kræfter at holde det høje tempo helt alene og til sidst slap kræfterne op. Det lykkedes dog Jesper at fighte sig i mål i tiden 16.19,83 og sikrede sig dermed en ny personlig rekord med knapt 1½ sekund.

På 8oo m var også Ivano Eligio Castelli til start. Ivano, der har en PR fra tidligere i år på 1.52,52, træner sammen med Trongårdens IF på Lyngby Stadion men stiller op for sin italienske klub O.S.A. Saronno Libertas. Efter en første omgang på lige under 57 sekunder gik Ivano frem i front med 300 m igen. Her blev han til mål og sikrede sig dermed sejren i tiden 1.55,00.

Resultatliste