Nyhed

mandag 27. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Griseløbet efterår 2010

Søndag den 26. september var en travl dag for Trongårdens IF’s løbegruppe, idet der både blev afviklet Berlin Marathon og efterårets udgave af Griseløbet i Nærum. I Griseløbet blev Søren-Nikolaj Rasmussen nr. 28 hos mændene i tiden 39:28. Tiden var dermed præcis den samme som Søren-Nikolaj’s supertid fra august måned på 10.000 m bane og en forbedring af hans PR på 10 km landevej med mere en et minut. På den halve distance blev Claes Scherwin nr. 7 i tiden 17:50 og forbedrede dermed sin egen klubårsbedste på 5 km landevej med 25 sekunder. Også to af klubben ungdommere prøvede kræfter med 5 km distancen. Frederik Hoff sikrede pladsen øverst op præmieskamlen hos drengene til og med 14 år. Frederik, der fra start var med helt fremme i 5 km feltet, løb 18:50 og forbedre sin PR på 5 km landevej med 6 sekunder. Kasper La Cour, der kun er årgang 12 år, blev nr. 4 i klassen drengene til og med 14 år og var med tiden 21:44 kun 11 sekunder fra sin PR.

Resultatlister, Fotos