Nyhed

mandag 11. oktober

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Eremitageløbet 2010

Jens Larsen gennemførte søndag den 10. oktober i Dyrehaven sit Eremitageløb nr. 25. I 1998 løb Jens med tiden 47:49 sit hurtigste Eremitageløb, men 12 år senere var Jens stadig rigtigt godt løbende. Og så var det endda kun er 14 dage siden at ham løb Berlin Marathon. Jens passerede 10 km i tiden 38:08m hvilket faktisk er årsbedste for Jens på 10 km distancen, og kom i mål i flotte 51:02. Tiden rakte til en placering som nr. 205 blandt mændene og som nr. 20 i sin aldersgruppe 45-49 år. STORT tillykke Jens.

Både Jesper og Ricki Nielsen har været skadet siden de begge gennemførte Berlin Marathon, men begge blev lige netop klar til at kunne stille til start i Dyrehaven. Med kun et par meget korte joggeture i benene de sidste 14 dage var forberedelserne ikke optimale, men begge leverede en rigtig god indsats. Jesper lagde meget hurtig ud med 17:11 på de første 5 km og med en god afslutning lykkedes det Jesper at kæmpe sig i mål i tiden 47:25, hvilket kun er 23 sekunder langsommer end hans PR fra sidste år. Tiden rakte til en placering som nr. 62 hos mændene og nr. 16 i sin aldersgruppe 35-39 år. Ricki lagde lidt mere forsigtigt ud, men formåede at øge faren hele vejen og løbe i mål som nr. 371 hos mændene. Med tiden 53:05 satte Ricki PR og var mere en 3 minutter hurtigere end sidste år.

Med startnummeret 13.893 måtte Søren-Nikolaj Rasmussen kæmpe sig uden om rigtigt mange løbere undervejs. Det slipper han dog for næste år, for med den flotte tid 54:37 satte Søren Nikolaj PR med 8 minutter og blev nr. 570 hos mændene. Søren Bentsen, Sverre Vange og Per A. Jørgensen har alle rigtigt mange Eremitageløb bag sig og var naturligvis også til start i år. Søren og Per formåede begge at løbe knapt 1½ minut hurtigere end sidste år og kom i mål i henholdsvis 55:27 og 57:35.. Sverre var ikke i helt samme form som sidste år, men kæmpe sig i mål i fine 56:01.

Blandt de mange løbere i Dyrehaven så man mange med en løbefortid i Trongårdens IF. Blandt dem var Jesper Werling, der med tiden 42:13 er en af TIF’s gennem tiderne hurtigste Eremitageløbere. Med tiden 45:31 viste Jesper at han stadig kan løbe stærkt. Det samme gjorde Rikke Ulslev Degn (Pedersen), der blev nr. 30 hos kvinderne med tiden 54:52.

Resultatliste