Nyhed

søndag 16. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Årets første resultater fra indedørsstævne i Hvidovre

Katharina Dalsgaard og Magnus Hamann Poulsen stod for årets første alteikresultater, da de søndag den 9. januar deltog i et indestævne i Hvidovre.

Katharina deltog i hele 5 øvelser i Hvidovre. Både i spydkast og længdespring det til en 2. plads med henholdsvis 23,44 m og 4,42 m. På 50 mkvalificerede Katharina sig til finalen med resultatet 7,76 s og her blev hun nr. 3 med tiden 7,69 s. Samme placering opnåede Katharina i kuglestød med et stød på 9,45 m. I højdespring var Katharina flyvende og sikrede sig en sikker sejr. Katharina’s hidtil bedste tersultat var 1.37 m, men i Hvidovre klarede Katharina både 1,38, 1,40 og 1,42 m og alle endda i første forsøg. I den indlagte 3 kamp (50 m, længdespring og kuglestød) blev Katharina nr. 2.

I kuglestød blev Magnus nr. 3 med et stød på 6,76 m og i højdespring klarede Magnus 1,25 m, hvilket rakte til en 2.plads. Også i længdespring blev Magnus nr. 2. Efter 4,09 og 4.11 m i de 2 første spring leverede Magnus et superspring i sidste runde og nåede her ud på helke 4,40 m. Resultatet er 13 cm længere en Magnus’s hidtil bedste resultat, som han opnåede ved et indendørsstævne i decemnber.

Resultatliste