Nyhed

søndag 23. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

4 medaljer i østdanske indendørsmesterskaber for ungdom

Den østdanske indendørsmesterskaber for ungdom blev afviklet i weekenden den 22. og 23. januar i Ballerup Super Arena med Ballerup Atletik Klub som arrangør. Trongårdens IF var repræsenteret af 4 ungdommere i aldersgruppen 12-13 år og udbyttet af deres anstrængelser var en række flotte resultater og hele 4 medaljer. Det er 4 år siden TIF ungdommere sidst vandt så mange medaljer ved dette mesterskab.

Katharina Dalsgaard have en travl weekend med masser af øversler og starter. Weekenden startede med lørdag at deltagelse i højdespring, hvor 1,36 m blev klaret i 3. forsøg. På næste højde var der kun 4 piger tilbage til at slås om medaljerne. 1,39 m blev også klaret i 3. førsøg og dermed sikrede Katharina sig en meget flot sølvmedalje. Under højdespringskonkurrencen have Katharina lige tid til at 60 m indledende, hvor hun med 8,81 s kvalificere sig til semi-finalerne. Tiden var PR med et ½ sekund. I sin semi-finale blev Katharina nr. 4 med tiden 8,90, der var 7. bedste tid og dermed gave hende en plads i finalen. Her blev det til en 6. plads i tiden 8,92 s. Samtidigt med alle 60 metrene fik Katharina også tid til kuglestød, hvor hun blev nr. 11 med et stød på 8,48 m. Søndag sikrede Maria Haugaard Bohl Andersen sig endnu en guld medalje til samlingen i sin debut op 1500 m distancen. Tiden blev så flot som 5.25,28 og der var helt 8 sekunder ned til andenpladsen. Sammen med Katharina deltog Maria også i længdespring, hvor hun med et spring på 3,94 m blev nr. 18 bland de i alt 36 deltagende piger. Katharina leverede en fornem og stabil springserie og med et spring på 4,60 m sikrede hun sig en 3 plads og sin 2. medalje ved mesterskaberne. Begge piger deltog også på 200 m og her blev Katharina nr. 7 med tiden 29,86 m og Maria nr. 9 med tiden 30,50 m. Inden 200 meter konkurrencen havde Katharina lige tid til at debutere på 60 m hæk, hvor hun i sit indledende heat løb 13,28 s.

Både Kasper La Cour og Magnus Hamann Poulsen deltog i længdespring og lørdagen. Kasper blev nr. 8 med et spring på 4,01 m, mens Magnus sprang 3,90 m og blev nr. 15 blandt de i alt 30 deltagere. Kasper var også lørdag med på 800 m, hvor han blev nr. 13 med tiden 2.47,40 og satte PR med ca. 1½ sekund. Magnus startede en travl søndag med at blive nr. 10 i kuglestød med et stød på 6,79 m. Herefter løb Magnus et meget flot indledende heat på 60 m hæk og vandt sit heat i tiden 11,47 s. Tiden rakte til en plads i finalen, hvor Magmus forbedrede sig med 3 hundrededele og endte lige uden for medaljerne med tiden 11,44 s. Mellem indledende og finale deltog Mangus sammen med Kasper i højdespring. Magnus klarede 1,25 m, mens Kasper også klarede næste højde 1,30 m. Kasper klarede i modsætning til konkurrenterne de 1,30 i 1. forsøg, og dermed var der en flot sølvmedalje hjemme – Kaspers første individuelle medalje.

Resultater lørdag og søndag