Nyhed

søndag 23. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Superløb af Ole Wæver i NCC-Spelen i Malmö

Ole Wæver deltog lørdag d. 22 januar i indendørstævnet NCC-Spelen i Atleticum hallen i Malmö. På 60 m leverede Ole en super flot præstation og blev nr. 4 i sit indledende heat i tiden 7,94 s. Ole er årgang 60 og tiden 7,94 er ny dansk indendørsrekord for mænd i aldersgruppen 50-54 år. Den tidligere rekord tilhørte Knud Erik Pedersen, FIF Hillerød, med tiden 8,02 s. Trongårdens IF er dermed oppe på hele 13 danske veteranrekorder indendørs – 1 til Ole, 1 til Anne Marie Gade Pedersen, 1 til Karsten Nielsen og hele 10 til Janne Nexø Andersen.

Ivano Castelli, der træner i TIF løbegruppe og er ungdomstræner i klubben, deltog på 1500 m og fik en rigtig god indendørs sæsondebut. Ivano opnåede en 2. plads i tiden 4.04,36.

Resultatliste, danske veteranrekorder indendørs