Nyhed

onsdag 30. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra DM 10 km landevej i Allerød

Søndag den 27. marts blev DM 10 km landevej afviklet i Allerød med Blovstrødløverne som arrangør. Det var DM for både ungdom, senior og veteraner og samtidigt 6. og sidste runde af Vinterturneringen “PUMA Complete Running 2010-2011”.

Ruten var en rundstrækning på 5 x 1811 m + lidt ekstra. De sidste 350 m blev løbet på Skovvang Atletikstadion. Ruten var flad, bred og uden skarpe sving. Desuden var der mange tilskuere der klappede og opmuntrede løberne, hver gang de passerede indgangen til stadion. Vejret var let blæsende, solskin med en temperatur på omkring 5 grader. Alt i alt betod det at der var rigtigt gode muligheder for at løbe stærkt.

Trongårdens IF stillede med Jesper Drøgemüller, Søren-Nikolaj Rasmussen, Claes Crilles Scherwin og Jens Larsen. Jesper var som vanligt hurtigste TIF’er og lagde meget hurtigt ud på den første kilometer. Herefter løb Jesper meget stabilt til 9 km og sluttede så af med en rigtigt hurtig sidste kilometer på 3:16. 5 km blev passeret i 16:45 og sluttiden blev 33:35, hvilket var PR med hele 38 sekunder! I DM for seniorer blev Jesper nr. 54 og i sin veteranklasse M35 blev Jesper nr. 9.

Længere nede i feltet stod kampen mellem Trongårdens resterende tre deltagere. Efter første kilometer, der blev løbet i 3:40, var Jens, Claes og Søren-Nikolai samlet og herefter fandt de alle et lidt mere jævnt tempo. Jens passerede 5 km i 18:40 med Claes få sekunder efter, mens Søren-Nikolaj var lidt efter og passerede i ca. 19:00. På den sidste halvdel af løbet tabte alle tre lidt tid. Jens kom i mål i tiden 37:33 og den tid er identisk med den tid, Jens løb i sin første optræden for Trongårdens IF helt tilbage i december 1994, og den hurtigste tid som Jens har løbet på distancen i 9 år. I DM senior blev Jens nr. 154 og veteranklassen M45 blev Jens nr. 19. For Claes var det såvidt vides debut på 10 km distancen og det blev en rigtigt flot debut. Claes kom i mål i tiden 38:19, hvilket rakte til en placering som nr. 182 i DM for seniorer og som nr. 15. hos ungseniorerne (19-22 år). Søren-Nikolaj fik lidt problemer efter 7 km, men gav sig alligevel fuldt ud. Sluttiden blev så flot som 39:00, hvilket er PR med hele 28 sekunder, men så var han også helt færdig. Det flotte løb lover godt for Søren-Nikolaj’s forestående debut på Marathon! Sammenlagt blev TIF’s hold bestående af Jesper, Jens og Claes nr. 39 af i alt 77 hold hos senior mænd (mange klubber havde flere hold med).

DM for herrer blev for 3. gang i træk vundet af Morten Munkholm, Århus 1900 i 29:59. Hos kvinderne blev DM vundet af Simone Glad, OGF, i tiden 35:55.

Tak til Blovstrødløverne for et flot arrangement, hvor i alt 290 mænd og 125 kvinder gennemførte de 10 km. Picasa Webalbum kan man finde fotos taget af både Kim Gudmand og Christian Madsen

Resultatlister