Nyhed

onsdag 8. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Supertid af Cecilie i Alt for damernes kvindeløb 2011

Alt for damernes kvindeløb 2011 i København afvikles over 4 dage fra den 6. til den 9. juni ved Amager Strandpark. Der er start og mål ved Tiøren og der er muligt at løbe 5 km og 10 km. På andendagen af arrangementet d. 7. juni deltog Cecilie Broen Mejlbjerg på den lange 10 km distance. Cecilie leverede en superpræstation og forbedrede med tiden 44:40 sin personlige rekord fra sidste år med hele 5½ minut! Tiden rakte til en meget flot 12. plads blandt de ialt 4486 deltagere på andendagen af arrangementet og i aldersgruppen 20-24 år var Cecilie hurtigst af alle.

Vinder af løbet på den hurtige 10 km rute blev Mette Møhncke, Bagsværd AC, i tiden 36:25, mens 5 km distancen blev vundet af Christina Frederikke Olsson i tiden 21:16.

Resultatlister