Nyhed

tirsdag 21. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Sølv til Kasper ved øst mesterskaberne for ungdom

Ved øst mesterskaberne for ungdom, der blev afholdt den i weekenden den 18. og 19. juni i Ballerup, var Kasper La Cour alene om at repræsentere Trongårdens IF. Det gjorde Kasper, der deltog i aldersgruppen 12-13 år, så til gengæld rigtigt godt. Ungdomstræner Ivano Castelli havde taget cyklen til Ballerup for at støtte Kasper, der lyttede til sin træner og startede ud på 1,20 m i højdespring. De 4 første højder blev klaret i første forsøg, og også 1,38 m, der var en tangering af PR, blev klaret i første forsøg. Næste højde 1,41 m blev klaret i andet forsøg og dermed var både en personlig rekord og en meget flot sølvmedalje hjemme. Nr. 1 i konkurrencen klarede 1,44 m i sit tredje forsøg, mens nr. 3 ligesom Kasper klarede 1,41 m i andet forsøg men havde nedrivninger på de lavere højder. Kasper stillede også op på 1000 m, hvor han løb et meget veldisponeret løb i tiden 3.22,15. Tiden var knapt 2 sekunder fra Kaspers PR fra Lyngby Games og den rakte til en 6. plads blandt de 12 drenge

Resultatliste