Nyhed

onsdag 29. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

4 x guld og 3 x sølv ved de østdanske veteranmesterskaber

Lørdag den 25. juni var Holbæk Fremad endnu en gang arrangør af den østdanske mesterskaber for veteraner. Der var desværre ikke så mange deltagere, der have fundet vej til Holbæk Stadion, hvor Trongårdens IF denne gang kun var repræsenteret af 3 deltagere. Blandt andet var Karsten Nielsen, der ellers altid er god for et par medaljer, blivet hjemme for at genoptræning og blive klar vil VM for Veteraner i Sacramento, Californien den 5.-17. juli. Det blev dog alligevel til en flot medaljehøst på hele 4 guld- og 3 sølvmedaljer.

Janne Nexø, der deltog i længdespring, trespring og 100 meter i aldersklassen 55-59 år, lagde an til en rigtig god dag allerede i første lange længdespring, der blev målt til hele 4.07 m. Der er 2 år siden Janne sidst var ude over de 4 m. Der var ikke andre deltagere i aldersgruppen, men kvaliteten af springet fremgår af, at Janne sprang længst af alle kvinder – inklusiv de der var 10 år yngre. Hun fulgte op med en flot 100 meter, hvor det elektroniske udstyr desværre glippede, og i omløbet blev til tiden 15,56 s og endnu en guldmedalje. Den tredje guldmedalje fik Janne for et trespring på fine 8,21 m. Lisbeth Jørgensen løb 1500 m i aldersklassen 45-49 år. Lisbeth forsøgte at følge den senere vinder, men måtte efter en første omgang på 84 s slippe og løb herefter en sølvmedalje hjem. Tiden blev 5.35,32 og er en forbedring af årsbedste med 5½ sekund.

Ole Wæver duellerede i både 100 og 200 meter og længdespring i klassen 50-54 år med rutinerede Knud Erik Pedersen fra FIF Hillerød, og Ole kom hjem med to sølv- og en guldmedalje. Guldet faldt på 100 m., hvor han med en nysat dansk rekord også var favorit, men faktisk fik mere kamp til stregen end de sidste gange. Tiden (i en medvidn på 2,2 m/s) blev 12.30 og tyder på, at den danmarksrekord på 12,25 s ikke var en enlig svale. Ole havde comeback med sin første 200 meter i over 30 år og måtte se sig slået med 7 hundrededele. Tiden 25,26 s tegner dog rigtigt godt forud for de nordiske mesterskaber for veteraner i Lappeenranta Finland, den 1.-3. juli. Også længdespring blev det sølvmedalje til Ole med et spring på 4,54 m.

Resultatliste