Nyhed

søndag 7. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 1. dagen af Store DM på Østerbro Stadion

Tine H. Johansen og Søren F. Rasmussen var begge i aktion på førstedagen af Store DM, der afvikles i weekenden den 6.-7. august på Østerbro Stadion. Tine var rigtigt løbende og satte på 100 m ny personlig rekord med tiden 13,41 s i en medvind på 1,6 m/s. Det var en forbedring med 2 hundrededele af et sekund af hendes tidligere PR fra 2009. Også Søren var til start på 100 m distancen, hvor han løb 11,74 s. Her var medvinden på hele 3,6 m/s, og det var faktisk den eneste vindmåling på førstedagen, der ikke var under de lovlige 2,0 m/s.

Kvindernes 100 m blev vundet af svenskeren Erica Jarder, Sparta, i tiden 11,75 s, men Andreas Trajkowski, Sparta blev dansk mester hos mændene i tiden 10,64 s.

Resultatliste