Nyhed

onsdag 10. august

Af webmaster
Under Arrangementer,Ikke kategoriseret

Vær opmærksom på trafikproblemer i Lyngby søndag d. 14/8!

Søndag den 14. august afvikles Nordeuropas største Ironman triatlonstævne, Challenge Copenhagen, for anden gang i Københavns og Nordsjællands gader, og igen i år faldet dette arrangement sammen med Trongårdens IF store motionsløb Danske Banks Grønne Mil.

De 180 km cykling foregår på offentlig vej og af sikkerhshensyn for både deltagere og borgere er vejene i deltagernes kørselsretning lukket for den øvrige trafik. Dermed ensrettes de involverede veje og den øvrige trafik afvikles i den modsatte side af vejen.

Af hensyn til sikkerheden for både borgere og deltagere er Kongevejen fra Vasevej til Virumvej lukket for almindelig kørsel i det ene sydgående spor i tidsrummet mellem 8.30 og 17.00 søndag den 14. august.

Skal du deltage i Danske Banks Grønne Mil 2011 i Sorgenfri Slotspark på søndag, så anbefales det at tage afsted hjemmefra i god tid og eventuelt checke om du bliver berørt af de trafikale ændringer inden du tager af sted. Vær opmærksom at der kan være køer og du muligvis bliver nød til at køre en omvej, hvis du bor vest for Kongevejen.

Du kan finde detaljerede oplysninger om søndagens trafikale forhold i Lyngby og Virum på www.challengecopenhagen.com/trafik