Nyhed

tirsdag 16. august

Af webmaster
Under Arrangementer,Ikke kategoriseret,Resultater

Endnu et succesfuldt Danske Bank Grønne Mil

Søndag den 14. august blev årets udgave Trongårdens IF store og traditionsrige motionsarrangement Danske Banks Grønne Mil afviklet i Sorgenfri Slotshave.

Til trods for konkurrence fra triatlonstævnet Challenge Copenhagen igen i år og en fodboldskamp i superligaen på Lyngby Stadion, så havde rigtigt mange løbere og tilskuere fundet vej til Slotshaven i søndags. Ialt gennemførte 747 løbere og det er en fremgang på 23% i forhold til sidste år. Danske Bank Grønne Mil er et familiearrangement med stor fokus på børnene og hele 400 børn fik sig en dejlig løbetur.

Søndagen startede med lidt gråvejr fra morgenstunden, men det endte det – som det (næste) altid gør – med at de 2 børnerace og de 2 voksenløb kunne sendes afsted i dejligt solskinsvejr. Det meget regnvejr i sommer har været hård ved stierne i Slotshaven, men Slots og Egendomsstyrelsen, der er ansvarlig for Sorgenfri Slotshave, havde udbedret alle skaderne, så rutens tilstand sjældent har været bedre. Dermed var forholdene perfekte til nogle rigtig gode tider til de mange deltagere.

Hurtigst af alle på den danske mil distance var Henrik Them, Sparta, der løb i mål i tiden 23:47, hvilket er den næsthurtigste nogensiden på mil-ruten. Henrik har selv rekorden, som han satte i 2005 med 23:27.

Der er brug for rigtigt mange hjælpere til afvikling af det krævende arrangement. Derfor var der kun få TIF’ere med i løbene, men de gjorde det til gengæld meget flot. I pigernes 2 km børnerace blev Rebekka Dybdahl Hjulgaard nr. 2 i tiden 8:37, og på 5 km distancen var der debut til unge Magnus Hamann Poulsen, som løb 22:28.

Det Grønne Område artikel med fotos