Nyhed

mandag 5. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra DM ½-marathon i Århus

Søndag den 4. september blev årsts udgave af DM ½-marathon afviklet i Århus med Århus 1900 som arrangør. Mesterskaberne blev afviklet i forbindelse med AUDI Challenge Aarhus Halvmarathon, der havde ca. 2000 tilmeldte og 1746 gennemførende løbere. På den udemærkede rute, der startede og sluttede ved Viby Idrætspark og bragte løberne rundt om Brabrand Sø, var det en del åbne stykker, hvor en rimelig kraftig vind generede løberne en del. For en gang skyld var det dejligt varmt vejr, men for løberne måske lige lovligt varm.

For 2 uger siden måtte Jesper stå over DM 10.000 på grund af sygdom og Jens og Søren-Nikolaj udgår på grund af mindre skader. Dette lykkedes alle 3 at blive klar til DM ½-marathon, men målsætningen var ændret til en godt indsats. Den leverede alle 3, idet Jesper kom i mål som nr. 37 sammenlagt i DM i tiden 1:18:44, mens Jens og Søren-Nikolaj løb henholdsvis 1:26:52 og 1:30:26. Jens blev nr. 15 i veteranklassen M45 og Jesper blev nr. 9 i veteranklasse M35. Alle 3 lagt fornuftigt ud med 5 km passertid på 18:04, 20:08 og 20:50 til henholdsvis Jesper, Jens og Søren-Nikolaj, men alle tabte tid på den sidste halvdel af løbet.

Hurtigst hos mændene var Henrik Them, Sparta, der vandt DM i tiden 1:06:06, mens vinderen hos kvinderne var Maria Sig Møller, AGF Atltik, i tiden 1:16:13.

Resultatlister