Nyhed

søndag 9. oktober

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Eremitageløbet 2011

Trongårdens IF have et stort hold løbere til start i årets udgave af Eremitageløbet, der blev afviklet søndag den 9 oktober. Selv om de kun udgjorde en lille procentdel af de i alt 16.668 løbere, der formåede at gennemføre de 13,27 km, så er det mange års side af TIF har så mange løbere til start. Alle deltagere fik helt perfekte forhold i Dyrehaven med tørre stier, strålende sol, temperature på 12-14 grader og svag vind.

Jesper Drøgemüller var hurtigste TIF’er, og selv det kun er 3 uger siden han løb H.C. Andersen Marathon, så formåede Jesper alligevel at forbedre sin PR. Jepsper passerede 10 km i tiden 34:52 og sluttiden blev 46:58, hvilket rakte til en placering som nr. 47 hos mændene. Claus D. Nielsen er ikke i samme form som da han tilbage i 2004 løb 42:46, men Claus har trænet rimeligt målrettet frem mod Erimitageløbet. Denne træning gav udbytte i form af gode 49:13 og en placering som 113 hos mændene. Jens Larsen og Søren-Nikolaj Rasmussen har begge været ramt af nogle mindre skader i sommen og efteråret, men leverede begge en fint indsats. Jens løb 52:04, mens Søren Nikolaj med tiden 54:23 forbedrede sin PR fra sidste år med 13 sekunder. Jens’s tid gav ham en placering som nr. 37 i aldersgruppen mænd 45-49 år. Søren Bentsen har på grund af nogle trykkede ribben ikke været i stand til at træne ordentlig den seneste måneds tid, men blev lige netop klar til Eremitageløbet. Alligevel løb Søren rigtigt flot og kæmpede sig i mål i tiden 55:04, hvilket er 23 sekunder hurtigere end sidste og såvidt vides Søren’s hurtigste tid siden 2001. At Sverre Vange ikke ”bare” er stangspringer, men også en glimrende løber viste han endnu en gang ved at gennemføre 56:38. Per A. Jøgensen var igen i år sikkert under en time med tiden 58:07, mens Martin Jensen Sø, der startede rimeligt lang tilbage i feltet og dermed skulle kæmpe en del for at komme frem løb i mål i tiden 1:02:24. Til trods for at Jeppe Sidenius med 19.815 havde årets højeste TIF-startnummer og er et stykke fra garverformen efter en hård 800 m bane sæson, så formåede Jeppe med tiden 59:02 km også at komme sikkert under en time.

På kvindesiden var Rikke Ulslev Degn hurtigst. Det er efterhånden mange år siden at Rikke løb på eliteniveau, men alligevel formåede Rikke efter 10 passage på 40:30 at løbe sig ind på en 29. plads hos kvinderne. Tiden blev 54:35 og det var 17 sekunder hurtigere end sidste år. Natasja Munch havde startnummer 5122 og havde dermed en noget besværlig tur på de overfyldte stier i Dyrehaven. Natasja fik dog kæmpet sig i mål i fine 1:01:47.

På ungdomssiden have både Kasper La Cour og Magnus Hagmann Poulsen, der begge er årgang 98, fået mod på at prøve kræfter Eremitageløbet. Begge gennemførte i meget flot stil. Magnus med startnummer 10.697 kom i mål i tiden 1:10:31, mens Kasper med et meget højt startnummer (19.720) løb 1:06:55. Kasper havde selskab af sin mor Lisbeth Jørgensen. Trods de mange løbere formåede Kasper og Lisbeth at blive sammen hele vejen, således at Lisbeth og fik noteret 1:06:55.

Det var også en del ”gamle” TIF’ere med i årets Eremitageløb. Blandt disse var Frederik Pilehave, der tilbage sidst i 80’erne var en af TIF’s meget talentfulde mellemdistanceløbere, og gennemførte i den flotte tid 58:10.

Hurtigst hos mændene var igen i år Morten Munkholm i tiden 40:31, men Kirsten Marathon Melkevik fra Norge var hurtigst hos kvinderne i tiden 45:54.

Resultatliste